Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Suyla mi sütle mi karistiriyorsun? Ben diger cilek aromali protein tozlarina oran cok daha iyi tada sahip oldugunu düsünüyorum. Blenderin olsa tavsiyelerde bulunurdu. Sütle karistirip cok az nescafe eklemeni öneririm(seviyorsan tabi)

İlk önceleri sütle içmeyi denedim fakat süte karşı vücudum pek de iyi tepkiler vermiyor, hem süt emilimi yavaşlattığı için suyla kullanmak mecburi oluyor bir nevi. Artık suyla kullanmaya başladım ama tadı sütle de suyla da oldukça kötü benim için. Küçük bir mixer almak şart herhalde. Tavsiyelerinizi mixer olduğunu varsayarak da verebilirsiniz.

guardbody saol önerin icin,ben nitro tech nano vapor ve bcaa kullanacan su an elimde bunlar var..iyi bir kombine olurmu acaba ?

kombine iyi ama ben olsam bcaa çıkarır yerıne creatine ethyl ester eklerdim.

kombine iyi ama ben olsam bcaa çıkarır yerıne creatine ethyl ester eklerdim.
guardbody hakliisn ama su an zaten crea alkalyn whey protein kombinesi yapiyorum,.bu bitince dedigim küre baslayacam..yani o küre basladigimda creatin daha yeni bitmis oluoyr.tekrar yeniden ara vermeden creatin kullanmak olmaz.en az 6 hafta creatine ara vermek lazim o bakimdan creatin olmaz

6 hafta creatıne arası bence çok fazla.mono türevli creatınlerde bildiğim kadarı ile yüklemeli olarak günlük tek 5 gram alım üzerinden yapılan kürlerde max 4 hafta ara yeterli oluyor.günlük alımı üçe bölecek olursan 12 haftaya kadar kür uzatılabilir.
neyse konu dağılmasın ama bana bcaa ayrıca alımı gereksız geliyor.

6 hafta creatıne arası bence çok fazla.mono türevli creatınlerde bildiğim kadarı ile yüklemeli olarak günlük tek 5 gram alım üzerinden yapılan kürlerde max 4 hafta ara yeterli oluyor.günlük alımı üçe bölecek olursan 12 haftaya kadar kür uzatılabilir.
neyse konu dağılmasın ama bana bcaa ayrıca alımı gereksız geliyor.
simdiye kladar hayatimda hic bcaa kullanmadim.cift zincir mift zincir hosuma gitti :) aciklamalarinda bulk haldeykende kullanilabilir yaziyor.zaten elimde 2 kutu var extra almayacam yani ..onun icin deneyim diyorum

bu urunun suyla karısması nasıl? kafamdakı kombınede protegın tozu bu olacak ama suyla zor karısıyorsa sıkıntı olur. ev neysede ıştede ıcecegım dusunulurse mutfak robotu vs bulamam.

arkadaslar buugün geldi nitro techlerim :)
yalniz üzerinde ingilizce yaziyor.anlamadim.nasil kullaniliyor bu.ac karninami tok karninami.antremandan öncemi sonrami ?

bu urunun suyla karısması nasıl? kafamdakı kombınede protegın tozu bu olacak ama suyla zor karısıyorsa sıkıntı olur. ev neysede ıştede ıcecegım dusunulurse mutfak robotu vs bulamam.
Suya çok rahat karışıyor. Bu konuda şüpheniz olmasın.

arkadaslar buugün geldi nitro techlerim :)
yalniz üzerinde ingilizce yaziyor.anlamadim.nasil kullaniliyor bu.ac karninami tok karninami.antremandan öncemi sonrami ?
En iyi şekilde faydalanabilmemiz için günde 2'şer ölçekten 3 kez kullanmamız gerektiği yazıyor fakat bu her 10.5 günde yeni bir kutu almamız demek. Diğer protein tozlarıyla aynı şekilde kullanabilirsiniz. Örneğin idmandan sonra 2 ölçek sabah kalktığımızda 2 ölçek gibi.

bende bu supplement dan çok memnunum. 4lbs lik yeni bitti, iki tane daha getitiriyorum. Herkes nerden alınıyor diye sormuş, ben iş için Dubai ye giden arkadaşlarımdan temin ediyorum. Açıkcası biraz korkuyorum burda sahte olaylarından.

Ben şu ana kadar sadece Whey Protein kullanmıştım onuda markasına çok bakmadan GNC felan alıyordum kolay oluyor bulması diye. Bu ürünüde tesadüfen keşfettim, arkdştan istemiştim whey veya complex bi şey getir bana diye, o da beraber gittiği arkdaaşından duyup Nitro tech i almış. Markayıda bilmiyorum araştırmadımda, ama Yarısına kadar kullandım 1 aya yakın sağlam etki etti. şaşırıyorum ulan aynı antr. temposu nasıl böyle fark etti diye, sonra profesyonel bi arkdaşla konuşuren cell tech den bahsetti ordan düştü jeton. en iyi markalardandır dedi. Bende bilmeden lyorum hatta ambalajıda renkli anasını satam uyduruk bi şey heralde diyodum :)

bu ürün sayesinde anlamış oldum ki kaliteli supplement cidden fark ediyor. kalan yarıyıda 1 ay kullandım kesinlikle çok ama çok fark etti. reklam gibi oldu ama ben böyle memnun olunca başkalarıda faydalasın istedim.

Bide sorum var: Bu sefer Cell tech de getirtiyorum, daha önce hiç creatin kullanmadım-sadece whey. nasıl bir kür önerirsiniz nitro techle beraber? acaba cell techle yükleme yapıp 1 hafta 10 gün sonra nitro tech le devam felan gibi bi şey nasıl olur?

*bu arada ürünü sabah ları, antr. sonrası ve öğlenden sonra 3 kez kullanıyorum. gayet düzenli beslenip aksatmaan haftada 4-5 gün ağırlığa giriyorum.

evet arkadaslar muscletech nitrotech ile ilgili forumda ne var ne yok herseyi okudum ve gecen hafta cuma gunu xxxx.com dan 4 lbs'lik nitrotech hardcore chocolate siparişi verdim.salı gunu siparişim geldi.salı gunu antremana gitmeden önce kullanmaya basladım.2 gün sonra bende cok değişiklikler oldu ve sasırdım resmen.agırlıklarım hissedilir derecede arttı.benchde 35 kilo kaldırıken 48 kilo basmaya basladım haftaya 50 kilo ve arttırarak gidicem.anlatmak istediğim bu ürüne verilen para gercekten değer.universal optimum kullananlarlada konustum bu kadar etkili bir supplementle karsılasmamıstım.ustunde yazan değerleri gercekten dogru.14 days 8.4 lbs fln.alacak olan arkadaslar hiç düşünmeden almalarını tavsiye ederim hatta dakika beklemesinler.benim düşüncem tabi ki :)ama size sunu söyliyim eger yurtiçinden alıyorsanız iyi arastırın derim.bana sorarsanız yurtdısından alın daha hesaplı oluyor.

örnegin xxxx.com da benim aldıgım ürünün 285 YTL fiyatı vardı ama amerika fiyatı cok daha ucuzdu hem de cok ucuz.kısacası arkadaslar ürünü kullanmaya baslıyalı daha 5 gün oldu ve etkisini 2.günden sonra görmeye basladım.
karar sizin arkadaslar iyi geceler saygılar

Son düzenleme:
kombınem ıcın bu urune baslayacagım, kombınemde buna ek olarak (diğer urunlerı saymıyorum sadece protegın olarak soyluyorum) casein protegın almayı dusunuyorum, sadece yatmadan once ıcmek ıcın. hem boylece bu urunu gece yatarken vs ıcmek ıcınde heba etmemıs olurum dıye dusundum. ama soylede bır ıkılemde kaldım acaba 4 lbs nıtrotech + 2lbs caseın yerıne gıdıp ıkıtane 4 lbs nıtro tech mı alsam! ne dersınız?

kombınem ıcın bu urune baslayacagım, kombınemde buna ek olarak (diğer urunlerı saymıyorum sadece protegın olarak soyluyorum) casein protegın almayı dusunuyorum, sadece yatmadan once ıcmek ıcın. hem boylece bu urunu gece yatarken vs ıcmek ıcınde heba etmemıs olurum dıye dusundum. ama soylede bır ıkılemde kaldım acaba 4 lbs nıtrotech + 2lbs caseın yerıne gıdıp ıkıtane 4 lbs nıtro tech mı alsam! ne dersınız?

Nitrotech protein tozları arasında bildiğim kadarıyla en etkilisi.

Casein gece yatmadan önce alınması gereken en uygun kaynak ama illa da protein tozu şeklinde alman gerekmiyor sanırım.

Lor yenebilir bunun için.

Ama nitrotech yerine koyabilecek başka bir ürün yok malesef.

Karar senin.:)

cevabın ıcın tşkler. nıtrotech ten zaten suphem yok, zaten ıllakı kombınemdekı yerını alacak. ben casein protegını gece yatmadan once ıcmek ıcın alacagım. gece yatmadan once lorla falan ugrasmak ıstemıyorum kolay olsun pratık olsun ee tadı fena olmasın dıye caseın suplement alacagım. bı ara lor yemeyı denedım yenecek gıbı degıl, bıde tadını duzeltmek ıcın ugrasmak falan cok sıkıcı. en pratık cozum suplement.

saygılar.....

lorun tadını bi alsan :)
yatmadan önce 500ml yarım yağlı sütü ısıt ,koy önüne loru ,
bir kasık lor bir yudum süt

Back
Yukarı