guardbody hakliisn ama su an zaten crea alkalyn whey protein kombinesi yapiyorum,.bu bitince dedigim küre baslayacam..yani o küre basladigimda creatin daha yeni bitmis oluoyr.tekrar yeniden ara vermeden creatin kullanmak olmaz.en az 6 hafta creatine ara vermek lazim o bakimdan creatin olmazkombine iyi ama ben olsam bcaa çıkarır yerıne creatine ethyl ester eklerdim.
simdiye kladar hayatimda hic bcaa kullanmadim.cift zincir mift zincir hosuma gitti6 hafta creatıne arası bence çok fazla.mono türevli creatınlerde bildiğim kadarı ile yüklemeli olarak günlük tek 5 gram alım üzerinden yapılan kürlerde max 4 hafta ara yeterli oluyor.günlük alımı üçe bölecek olursan 12 haftaya kadar kür uzatılabilir.
neyse konu dağılmasın ama bana bcaa ayrıca alımı gereksız geliyor.
Suya çok rahat karışıyor. Bu konuda şüpheniz olmasın.bu urunun suyla karısması nasıl? kafamdakı kombınede protegın tozu bu olacak ama suyla zor karısıyorsa sıkıntı olur. ev neysede ıştede ıcecegım dusunulurse mutfak robotu vs bulamam.
En iyi şekilde faydalanabilmemiz için günde 2'şer ölçekten 3 kez kullanmamız gerektiği yazıyor fakat bu her 10.5 günde yeni bir kutu almamız demek. Diğer protein tozlarıyla aynı şekilde kullanabilirsiniz. Örneğin idmandan sonra 2 ölçek sabah kalktığımızda 2 ölçek gibi.arkadaslar buugün geldi nitro techlerim
yalniz üzerinde ingilizce yaziyor.anlamadim.nasil kullaniliyor bu.ac karninami tok karninami.antremandan öncemi sonrami ?
tadı çok kötü.Nitrotech'in bar olarak kullanan oldu mu? tavsiye edermisiniz?
kombınem ıcın bu urune baslayacagım, kombınemde buna ek olarak (diğer urunlerı saymıyorum sadece protegın olarak soyluyorum) casein protegın almayı dusunuyorum, sadece yatmadan once ıcmek ıcın. hem boylece bu urunu gece yatarken vs ıcmek ıcınde heba etmemıs olurum dıye dusundum. ama soylede bır ıkılemde kaldım acaba 4 lbs nıtrotech + 2lbs caseın yerıne gıdıp ıkıtane 4 lbs nıtro tech mı alsam! ne dersınız?