saydam zaten gerekli açıklamayı yapmış.yardım edebilecek yok mu?
******'dan bir bak xtone. 30'dan pahali olmasi lazim. Ben sanki 40 vermistim en son.
bende en son 120 gibi bulmuştum.daha düşüğe buldum fakat orjinalliği bozulmuş.
bende en son 120 gibi bulmuştum.daha düşüğe buldum fakat orjinalliği bozulmuş.
teşekkürler buradan sorması yasak olduğu için size pm atıyorum cevaplarsanız sevinirim.nitrotech hardcore.kargo dahil 120 ytl.fakat şu anda elimdeki bitince alıp almamakta kararsızım.içerik oldukça yoğun ama placebo etkisine kapılmamış birinden onay bekliyorum almak için.
saol guardboy mesajin icin.weider in yeni bi ceratini var cok övüyorlar.krea genic diye bi ürün..tablet seklinde.krea alkalyne rakip seklinde üretildi yanilmiyorsam...kasla deri arasinda degilde direk kas icinde su tuttugu söyleniyor.bunu alirim nitro techin yninda büyük ihtimalle....saygilar..sivaslicell tech creatın formunun geçiş hızını arttırabilecek en iyi bileşenlerden birine sahip.bu yuzden önerilir.farklı bir creatınde alabilirsin.ethyl ester formu tercih nedenidir.
ben aldim guardbody ramazandan sonra iyi bir süplement kürüne baslayacam bu sene yaza kadar iyi bir vücut yapacam allahin izniyle bi terslik olmazsa..önümde rahat 5-6 ay var biseyler yapabilirim heralde..su an elimde all starsin ünlü whey proteini iso tech var.glutamin var.weiderin bcaa si var.bide bu creatini alicam...bu kürü 6 hafta yapacam biter bitmez arkasindan nitro techi denemye baslayacam.iyi bir beslenme ve bu süplementlerle kollarda 43 ü yakalamayi planliyorum..bakalim zaman ne gösterecekürün methini bende duydum fakat ben veya çevremden tecrübe eden olmadı.içeriğe bakmak lazım.