Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Selam 180liraya buldum 1 tane 1800gr lık olandan ama üzerindeki yazıların bazı kısımları siyah bir bant gibi şeyle kapatılmıştı ve türkçe açıklamaları fln yine siyah bir kağıtta kutuya ypaıştırılmış şekildeydi,şüpheleniorm sahte olup olmaması konusunda, orjinal alan bir arkadaş kutunun resmini koyabilir mi

Selam 180liraya buldum 1 tane 1800gr lık olandan ama üzerindeki yazıların bazı kısımları siyah bir bant gibi şeyle kapatılmıştı ve türkçe açıklamaları fln yine siyah bir kağıtta kutuya ypaıştırılmış şekildeydi,şüpheleniorm sahte olup olmaması konusunda, orjinal alan bir arkadaş kutunun resmini koyabilir mi

İthalatçı firma üzerine açıklama amaçlı bir not yapıştırmış olabilir. Kutunun orjinal resminden daha çok kutunun kapağı açılmadan önce çevirmeli kapak dışında şeffaf plastik bir bant olmalıdır onu yırtıp kapağı çevirip açtıktan sonra altında "sealed for your protection" ibareli kutunun ağzına yapıştırılmış bir koruma kağıdı bulunur. Eğer bunlar varsa ürünün orjinalliğinden şüphelenmene gerek yok.

Selam, o bahsedilen plastik bant mevcut hatta yanılmıyorsam bantta muscle tech yazıyor bir sürü,bugün ürünü alıcam bakalım o alttaki kağıt çıkıcakmı.
Umarım ürünbalon çıkmaz araştırmalarım doğrultusunda gaspari fusion-syntha 6 ve nitro-tech üstüne whey yok :)

Bugün ürünü aldım geldim eve, dışında sealed for your protection yazan şeffaf koruma bandı var fakat kapağın içinde ikinci bir koruma kağıdı yok, bu durumda sahte midir değil midir,kesin bir delil sunmadan gidip bu sahte demek istemiyorum... Epeyde umutla aldım çünkü nitrotechi 1.8kg lik, yorumlar süperdi iyi beslenmeyle diğer wheylere göre kat kat üstün olduğunu okudum heryerde, az parada değil 180 lira yani.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:17 ----------

Bodybuilding.com müşteri hizmetlerini aradım bazen kapağın içine kaçabiliyor dedi baktım beyaz köpük kağıt karışımı bişiyden vardı haliyle yapışık değil kutu ağzının çevresine ve üstünde muscletech research and development yazıyor resmini çekip koyucam şimdi

Arkadaşlar merak etmeyin o siyah bantla kapalı yerler gümrükten geçerken bazı yerleri sakınca unsuru bulunduğu için hepsi bantlanıyor,tam tersine o siyah bantlar orjinal gerçek olduğunu belli ediyor...
En güzel whey kesinlikle 2 ay deneyince vazgeçemiyorsunuz,ben 2 kutu muscletechde 3 kilo kas aldım,hatta vücudumdaki yağ oranını da azalttım...Şu an 3. kutu muscleteche geçtim.ciddi manada parasının hakkını veriyor,en güzel aromaları da cream and cookies ve çileklisi.

Resimler şöyle

Eklentiler

• IMG00220-20110503-0118.jpg
    IMG00220-20110503-0118.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 488
  • IMG00221-20110503-0118.jpg
    IMG00221-20110503-0118.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 540
Ürün üzerini gümrükten geçiş esnasında kapatıyorlar.Üzerinde yazan bazı maddeler Tarım ve köy işleri bakanının onayı ve ithalatçı firmanın izni ile kapatılıyor.Bunun sebebi gümrük ile ithalatçı firma sonradan üretilecek sahte ürünleri engelleme amaçlı bir eğim içersinde.Eyer orjinalliğinde şüphe duymak istemiyorsanız eczane veya gym salonlarından temin edebilirsiniz.Ürünü 2 aydır kullanıyorum ve 2-3 kilo kadar kas artışı oldu.Nitro tech kullanmadan önce 5 aydır body building yapmama rağmen vucudum gelişmiyordu.Haftanın 6 günü spor yaptığımdan dolayı kaslar dinlenemiyor ve gelişme göstermiyordu.Fakat nitro tech kullandığımdan beri kaslarımda inanılmaz bir artış oldu.

Bakalım henüz 4 ölçek kullanmış bulunuyorum,haftada 5 gün ağır idman ve iyi beslenme dinlenme sonucu son hali sizinle paylaşıcam, öve öve bitirilmeyen bir ürün nitro-tech daha önce twinlab ve on whey kullandım yine iyi besleniyor iyi idman yapıp iyi dinleniyordum ama beklediğim sonucu alamadm diyebilirim,umarım nitro-tech etkili olurda 2 ayda bir alip kullanırım

Bakalım henüz 4 ölçek kullanmış bulunuyorum,haftada 5 gün ağır idman ve iyi beslenme dinlenme sonucu son hali sizinle paylaşıcam, öve öve bitirilmeyen bir ürün nitro-tech daha önce twinlab ve on whey kullandım yine iyi besleniyor iyi idman yapıp iyi dinleniyordum ama beklediğim sonucu alamadm diyebilirim,umarım nitro-tech etkili olurda 2 ayda bir alip kullanırım

Bende gecen hafta perşembe gunu itibariyle kullanıyorum ürünü daha önceden ultimate whey kullandm hiçbir etkisini göremedm umarım söylenenler doğru çıkarda istediğim etkiyi alabilirim :)

vanilyayı sakın almayın ben su anda kullanıyorum artık bitsin diye dua ediyorum tadı çok kötü alıcaksanız kesinlikle çikolatalı alın derim

Elimde 1.2 kg lık olan büyük kutu nitrotech var. içinde kreatin olduğundan ekstra kreatinle birlikte kullanmak gramaj fazlası nedeniyle zararlı olabilir mi?

Birde kreatin 6 hafta kullanıp 2 hafta ara vermek şeklinde kullanılır. bu ürünü de aynı şekilde kullanmak gerekmezmi bu şartlarda? birde içerikteki kreatin miktarı hakkında bilginiz varmı?

Bu ürünü hacim döneminde 1 ay kadar kullandım ve etkisini hissettim.Yazın yaklaşması ile definasyona başladım , definasyon döneminde bu ürünü önerir misiniz yoksa aminoacid mi tavsiye edersiniz?

Bu ürünü hacim döneminde 1 ay kadar kullandım ve etkisini hissettim.Yazın yaklaşması ile definasyona başladım , definasyon döneminde bu ürünü önerir misiniz yoksa aminoacid mi tavsiye edersiniz?

Çok güzel bir soru sormuşsun arkadaşım. Bunu bende merak ediyorum.
Yorum yapmak gerekirse şöyle birşey söyleyeyim; definasyon döneminde karbonhidrat alımını azaltsanda rutin antremanla yağ yakımı sağlayabiliyormuşsun. ve nitro tech kullananlar yorumlarında yağ oranlarının düştüğünü söylemişlerdi. Bu kreatinden kaynaklanmış olabilir. Araştırmalarda kreatinin kas oranını arttırıp yağ oranını düşürdüğü görülmüş.

Şu benim sorumuda birileri cevaplarsa;

"
Elimde 1.2 kg lık olan büyük kutu nitrotech var. içinde kreatin olduğundan ekstra kreatinle birlikte kullanmak gramaj fazlası nedeniyle zararlı olabilir mi?

Birde kreatin 6 hafta kullanıp 2 hafta ara vermek şeklinde kullanılır. bu ürünü de aynı şekilde kullanmak gerekmezmi bu şartlarda? birde içerikteki kreatin miktarı hakkında bilginiz varmı? "

Bende yeni bir üye olarak görüşlerimi yazayım:

yaklaşık 1 senedir vg çalışıyorum yani anlayacağınız daha bu sporda yeni "beginner" olduğumu düşünüyorum. başladığımda %28 yağ oranı ve 114 kilo gibi korkunç değerlere sahiptim (boyum 187cm).

Şu anda kilom 101, yağ oranım %18 civarlarında, son 2 aydır twinlab whey protein +kreatin kullanıyordum, gelişme kaydettiysemde gözle görülür bir gelişme olmadı, ama muscletech'e geçtiğimden beri (yaklaşık 2 hafta / 8 antreman oldu) kaslarımda gösle görülür bir belirginleşme oldu. Belki bunda iki aydır twinlab kullanıp artık sounç almaya başlamış olmamında etkisi olmuş olabilir ama gerek çalıştığım ağırlıkta gerekse performansımda artış olduğunu düşünüyorum. herkese tavsiye edilir

1.8 kg'lık olandan 3 haftadır kullanıyorum. Şuana kadar etkileri olumlu yönde. Gerçi bundan öncede Optimum Hydrowhey kullanıyordum. Oda çok başarılı bir ürün. Kutuyu bitirince sonuç ortaya çıkacak.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:50 ----------

Resimler şöyle

Doğru ürünü almışsın merak etme.Bende 3 hafta önce aldım her yeri siyah bantlıydı. Alışverişi güvenli ve sağlam ölçekli bir eczaneden yapıyorum. Ülkemizdeki bazı kısıtlamalardan dolayı gümrükden böyle geçiriliyormuş. Burada önemli olan ürünleri nasıl bir yerden aldığınız diye düşünüyorum. Huzursuz olacağın yerden alışveriş yapmaman en güvenlisi:)

bu spora başlayalı 7 hafta oldu,5 haftadır bu ürünü kullanıyorum(evet biraz erken başladım)ancak başladığımda kilom 54 iken şu an 60 civarıyım,zayıf olduğumdan dolayı kaslar çok hızlı büyüdü ve gözle görünür şekle gelmeye başladılar,şu an 900 gr lık olanı neredeyse bitmek üzere,etkisi mükemmel diyebilirim,ben sadece antreman gününün gecesi veya ertesi günü 1 ölçek kullandım,buna rağmen çok iyi etki gösterdi,herkese şiddetle tavsiye ederim

1 yıldır hep optimum kullanıyorum; artık bu ürünü parama kıyıp almaya karar verdim hele 2. sitelerden baya ucuz .. kullanan arkadaşlara tek sorum olcak tadı nasıl ? benm için en önemli olan tadı; en güzel tadı olan hangisi ? ?

Çikolatalısı var bende tadı gayet güzel ama daha öncede hep çikolatalı kullandığım için bıkkınlık verdi zor içiyorum

Back
Yukarı