speedtouch
Üye
bir sorun olduğunu zannetmiyorum murinyo , çileklisinde de kırmızı tanecikler vardı, muhtemelen aromasıyla alakalı o tanecikler.
ben ucuza buldum piyasasından ve farmatek ithalatı nasıl olduguna sasırdım ürünlerde orjinal 160 lira nakit yapıyorlardı 4 lbsi ve daha önce kullandıgım icin tozun yapısından biliyorum orjinal olup olmadıgını kesinlikle orjinal nasıl böyle bir fiyat vermişler anlamadım kacakmı acaba dedim adamlar bana farmatekin irsaliyesini gösterdi...
www.supplementler.comistanbul'da temin edebileceğimiz bir yer bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var.
1.Optimum Nutrition 2273 gr ---------125 lira
2.Ultimate Prostar 2390gr------------125 lira
3.Muscletech 1.8kg-------------150 lira
4.Twinlab 2.2 kg----------------110 lira
Fiyatlar nakit fiyatlar,daha aşağı çekebilir miyim bilmiyorum.Param olsa düşünmem Muscletech alırım ama öğrenciyim,içim el vermiyor 150 lira vermeye.Üstelik diğerleri ile arasında yarım kiloya yakın fark var.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Ekleme:42.sayfada ******dan alınan optimumlarla ilgili bazı eleştiriler var.Benim alacağım yer de optimumu ******dan alıyor.****** değil de başka ithalatçıdan alınca ne değişiyor onu anlamadım.Optimum kötü dersiniz eyvallah(ben de 2.2+1 kg lık kullanmıştım,bence de kötü) ama ****** ile ne alaka?