Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bir sorun olduğunu zannetmiyorum murinyo , çileklisinde de kırmızı tanecikler vardı, muhtemelen aromasıyla alakalı o tanecikler.

ozaman tavsiyem şudur arkdaşlar karemellisini almayın..
tat:suya bandırılmış gofret gibi :)

murinyo sana nitrotechin çileklisini gönül rahatlığı ile tavsiye ederim, sütle karıştırdın mı piyasadaki en kral milkshake'e bin basar.

speedtouch tavsiyene uyucam bidahaki sefere..ama kaç yıldır çikolatalı dan başka whey kullanmadım hiç..çilekli pembe renk olduğundan bana böle cicili bici kızları hatırlatır hep.sanki içtimmi çok duygusal olucam gibi ön pisgolojim var :) ama bidahakine çilekli alıcam korkularımla yüzleşmem gerek :p

ben ucuza buldum piyasasından ve farmatek ithalatı nasıl olduguna sasırdım ürünlerde orjinal 160 lira nakit yapıyorlardı 4 lbsi ve daha önce kullandıgım icin tozun yapısından biliyorum orjinal olup olmadıgını kesinlikle orjinal nasıl böyle bir fiyat vermişler anlamadım kacakmı acaba dedim adamlar bana farmatekin irsaliyesini gösterdi...

elinde kalmış olabilir. skt si yaklaşıyor olabilir. yada yeni parti mal çekeceklerdir stok tüketiyor olabilirler. en son ihtimalde cok cok iyi bir taklit olabilir.

ya ben 18 yaşında 1 78 boyundayım. kilom 80. kilo almadan vücudumda olan yağları yakıp kasları geliştirmek istiyorum herkez gibi bunun için ne kullanmalıyım bana nicro tecki önerdiler kilo almak istemiyorum yardımcı olurmusunuz yaklaşık 5 aydır bady yapıyorum şimdiden tşkler

son kullanma tarihi 2012 ve tadıda aynı orjinalini kullandıgım icin oradan biliyorum tozda aynı bu kadar ihtimal vermem sahte olabilecegine hep alısveriş yaptıgım yer birde sahtesini yapmak icin cok cok iyi sermeye istiyor sürümü olmayan birşey icin trde o kadar ugrasmazlar

ben ucuza buldum piyasasından ve farmatek ithalatı nasıl olduguna sasırdım ürünlerde orjinal 160 lira nakit yapıyorlardı 4 lbsi ve daha önce kullandıgım icin tozun yapısından biliyorum orjinal olup olmadıgını kesinlikle orjinal nasıl böyle bir fiyat vermişler anlamadım kacakmı acaba dedim adamlar bana farmatekin irsaliyesini gösterdi...

Ürünü nereden aldın?
Ben bugün, 1-2 saat önce Adana Power Vitamin'den 4 lbs 150 liraya aldım. İlk fiyatı duyunca ufak çaplı bir şok geçirip, dükkanın sahibine "neden bu kadar ucuz?" diye bir soru bile sordum hatta. E adam da haliyle beni bozdu. Ama gerçekten çok şaşırmışdım. "İthalatçısı farmatek, arayıp sorabilirsin" dedi. Ürünün dış ambalajı, kutusunun üstündeki jelatin vs. hepsi "ben orjinalim" diye bağırıyor zaten. Carb. almayacak olsaydım bir 4 lbs daha alırdım.

istanbuldan aldım tozlarda %100 orajinal ki öyle fake yapmak neredeyse imkansız o tadı yakalamaları kutuyu ambalajı o kadar iyi yapabilmeleri uğraşmazlar yani çok masraf etmek gerekir böyle bir fake yapmak icin hatta yetersiz sıvıyla alınırsa bogazda balgam yapar muscletech muhteviyatından dolayı ve yaptıda ürünün orajinal oldugunu buradanda söyleyebilirim... amerikada adamlar alıyorlar 50 dolara biz burada 150 -160 veriyoruz hala orjinalmi diye tartısıyoruz ahahaha

Muscletech Nitro-Tech vs Optimum Platinum Hydrowhey

para mühim değil ise sizce hangisini almak daha iyi olur.bb.com daki puanlara bakarsak 7.4 e 9.2 gibi açık ara farkla optimum önde tabi optimumun reklam olmuş bir marka olmasınında faydası var bu puanlamada.ben Ultimate Sensation 93 kullancısıyım onunda bb.com a göre puanı 9.2.kullandığımdan daha iyi bir protein almak istiyorum.bu sebepten bu 2 sini karşılaştırabilir misiniz.

Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var.
1.Optimum Nutrition 2273 gr ---------125 lira
2.Ultimate Prostar 2390gr------------125 lira
3.Muscletech 1.8kg-------------150 lira
4.Twinlab 2.2 kg----------------110 lira

Fiyatlar nakit fiyatlar,daha aşağı çekebilir miyim bilmiyorum.Param olsa düşünmem Muscletech alırım ama öğrenciyim,içim el vermiyor 150 lira vermeye.Üstelik diğerleri ile arasında yarım kiloya yakın fark var.
Ne yapmamı önerirsiniz?

Ekleme:42.sayfada ******dan alınan optimumlarla ilgili bazı eleştiriler var.Benim alacağım yer de optimumu ******dan alıyor.****** değil de başka ithalatçıdan alınca ne değişiyor onu anlamadım.Optimum kötü dersiniz eyvallah(ben de 2.2+1 kg lık kullanmıştım,bence de kötü) ama ****** ile ne alaka?

Son düzenleme:
öncelikle yakamzozda sorun yok. sorun sadece optimumları ingiltereden ithal etmesi, amerikada satılanlarla arasında kalite farkı var. avrupa amerikaya göre gıda konusunda çok daha katıdır. ben optimum, hardline, ultimate, twinlab kullandım en çok memnun kadığım ultimate nutrition %100 whey protein tozu olmuştur. optimum alacaksan amerika menşeli olanı bulmanı tavsiye ederim. tabi bu ürünlerde 1-2 kutu alayım sonra bırakayım dersen hiç alma. birşekilde ayarlamaya bak derim . Saygılar..

Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var.
1.Optimum Nutrition 2273 gr ---------125 lira
2.Ultimate Prostar 2390gr------------125 lira
3.Muscletech 1.8kg-------------150 lira
4.Twinlab 2.2 kg----------------110 lira

Fiyatlar nakit fiyatlar,daha aşağı çekebilir miyim bilmiyorum.Param olsa düşünmem Muscletech alırım ama öğrenciyim,içim el vermiyor 150 lira vermeye.Üstelik diğerleri ile arasında yarım kiloya yakın fark var.
Ne yapmamı önerirsiniz?

Ekleme:42.sayfada ******dan alınan optimumlarla ilgili bazı eleştiriler var.Benim alacağım yer de optimumu ******dan alıyor.****** değil de başka ithalatçıdan alınca ne değişiyor onu anlamadım.Optimum kötü dersiniz eyvallah(ben de 2.2+1 kg lık kullanmıştım,bence de kötü) ama ****** ile ne alaka?

Bence Nitrotech hardcore'u diğer protein tozlarıyla aynı kefeye koymamak lazım. Nitrotech protein tozunun biraz ötesinde bir ürün, uzun süreli kullanımı hem bütçeyi sarsar hem de fayda bakımından etkisini kaybedebilir. Daha önce hiç kullanmadıysan ve ayrıca creatin, nitrojen hızlandırıcı almak istemiyorsan tek bir ürünle hepsini halledebilirsin. Onun haricindeki saydığın ve saymadığın bütün protein tozları hemen hemen aynıdır. Syntha-6 ve Myofusion içerik açısından farklıdır. Ayrıca izole tozların da emilimleri daha hızlı olur.

nitro-tech ve cell-tech aldım sponsordan 2 si için bir kullanım şekli yazabilirmi bilgili arkadaşlar daha önce cell-tech kullandım 1 ay kadar önce ama whey le birlikte bu ikili oldukça iyi etki yapacağını düşünüyorum yaptığım araştırmalarda

bu arada bu ilk mesajım burada olmak güzel hoşgeldim :)

Back
Yukarı