ben kullanıyorum ve güzel etkisi var, bu şu demek değildir ki bende etkili olan sizde olacak yada sizde olan bende olacak, bu nedenle bende hiç etki etmedi tavsiye etmiyorum şeklindeki söylemleri çok abes buluyorum,
sen sadece sana etki etmediğini yaz 'tavsiye etmiyorum'' kelimesini niçin yazarlar hiç anlamıyorum sanane o kısım seni ilgilendirmez,
sana yaramayan belki karşı tarafa yaracayak sen tavsiye etmediğin içinde sana güvenerek kullanmayacak boşuna kayıp yaşayacak yazık değilmi, herkesin bünyesi aynı mı, ( bu yazıyı genel olarak yazdım tüm ürünler/başlıklar adına)
her ürünü herkes denemeli, bu ürünler deneme yanılma yöntemiyle test edilir kişi üzerinde, sana en uygun olanı sen deneyerek bulacaksın, örneğin ben 5 çeşit protein tozu denedim ve nitrotech te karar kıldım ve nitronun tüm ürünleri bende harika performans sağlıyor, ama bu demek değildir ki karşıdada sağlayacak, ben bana iyi geldiğini yazarım okadar tavsiye etmiyorum olayını karıştırmam...
Amino Fx ',n tadı öyle söylendiği kadar kötü değil ben suyla içiyorum ve beğendim şahsen, ağızda elma çekirdeğinin tadını bırakıyor, ve aslında buda benim çok hoşuma gidiyor
ama tadını beğenmeyenler meyve suyu ile karıştırırlarsa bu elma çekirdeği tadını büyük oranda absorve ederler, yani sıkıntı yaşamazlar,
sonuç olarak bünyeme etkili bir ürün olarak işledi, denemeyenler denerlerse etki derecesini test edebilirler,