MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
Anladığım kadarıyla ürün piyasada yok. Doğru mu?

hayır var gnc mağazalarında satılıyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

hayır ürün gnc mağazalarında hala satılılıyor fiyatıda 52 liraydı..

hayır var gnc mağazalarında satılıyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

hayır ürün gnc mağazalarında hala satılılıyor fiyatıda 52 liraydı..

Bahsettiğiniz ürün advanced versiyonu. Etkisi daha hafif.
http://******/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=734&title=Hydroxycut Advanced- 60 Kaplet

Gnc'de satışı olan bir de stix var. O ürün yağ yakımında çok daha etkili fakat fiyatı çok yüksek.

http://******/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=681&title=Hydroxycut Hardcore Stix- 40 stix

Bunların dışında hardcore x üretimi durdu diye biliyorum. Elde kalanlar satılıyor deniyor.

arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl kadar kickboks yaptıktan sonra sporu bırakmak zorunda kaldım ve bir yılda 73 kilodan 89 kiloya çıktım şimdi yeniden ağırlık çalışmalarına başladım 1 hafta oldu ...

kilo verebilmek adına bu ürünü alsam benim için erken mi olur ...

kesinlikle tavsiye etmiyorum almanızı. arkadaşlar ben aldım bırakın 3 hapı daha 1. hapda carpıntı yapıyor. gecen sene 3 ay kendime gelemedim . ben uyarıyımda kullanması sizden olsun

Millette para bol sanırım.

Buna bu kadar para vermektense idmandan önce içilen kahve aynı işi görür. Kapitalizm ve dolayısıyla bu sektör sizin cebinizdeki parayı sonuna kadar almak istiyor. Azıcık uyanık olun.

Millette para bol sanırım.

Buna bu kadar para vermektense idmandan önce içilen kahve aynı işi görür. Kapitalizm ve dolayısıyla bu sektör sizin cebinizdeki parayı sonuna kadar almak istiyor. Azıcık uyanık olun.

bu iş o kadar basit değil, efedrin gibi '' speed'' etkisi olan bi kimyasalı atlıyorsun. bu mantıkla bakarsak protein tozu kullanmak felan da saçma olur, tavuk da protein ne gerek var toza. demem o ki , bazı konsantre edilmiş ve kombine edilmiş içerikleri olan ürünler kesinlikle etkisini gösteriyo. ben kahvemi de içtim, hydroxycut da aldım, protein tozu kullanıp normal öğünde tavuğumu da yedim. supplementlar normal öğünlere ve yiyeceklere güzel bi destektir. sadece kahve ile olacak iş değil, aynı şekilde sadece hydroxycut da işe yaramaz, düzgün çalışıp düzgün diyet yapmadıktan sonra.

Bu ürünü 2 gün kullandım , kesinlikle inanılmaz etkili , yerinde duramıyorsun , günde en az 4 litrede su içtim , ama yan etkisi oldukça fazla , 2 hafta kullananlarda kusma vs.. görüldüğü söylendi - evlerden uzak ama bu ürün çok etkili olduğu kadar sanki bana bir okadar da sağlığa zararlı gibi geliyor.

Bunun yerine L-carnitine CLA gibi daha basic ürünler kullanılırsa belki daha az etkisi görülür ama daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

Arkadaşlar hepinize iyi günler. hemen bilgilerimi sizinle paylaşayım yaklaşık 4 sene önce hydroxycut hardcore x kullanıyodum eskıden kullananlar bılırler kapsul seklındeydı gunde 6 tablettı ınanılmaz etkısını gordum gercekten ancak daha sonra arastırmalara gore ıcınde yasaklı madde oldugu amerıkada o ılac yuzunden ölen ınsanların oldugu acıklandı ve turkıyede toplatıldı zaten bılırsınız kı baya yer satmıyodu. Sonra tekrar stıck halı ve tablet halı pıyasaya suruldu bunu gorunce ılk olarak stıck halını aldım pek memnun kalmadım ve yan etkısınıde lavoboya gıtmek dısında goremedım. Ancak tablet olarak hardcore x ı kullandım ve tabletın etkılı olucagını dusundugum ıcın 3 kutu aldım ındırımdeydı ve gercekten aldıgımdan ıtıbaren baş ağrısı, uyku problemı ( uyumadan 6 saat once alındıgını bılerek 8 saat kadar önce almama ragmen), derın nefes alamama gıbı yan etkılerını gordum ve gercekten çok tehlıkelı yan etkıler ayrıca arastırmalara gore kalpte rıtmık bozukluga rastlanan ınsanlarda cıktı o yuzden benım fıkrım hydroxycut kullanmama yönünde yan etkı aldıgım gıbı bıraktım zaten 2 bucuk kutu duruyo ısteyen ozel mesaj atsın ona gonderebılırım ancak gercekten çok yan etkılerı var ve hıc tavsıye etmıyorum.

bunu zamanında almıstım bende biraz panik atak var. attıktan sonra bi çarpıntı veriyor size bırakmak zorunda kalmıstım. kesinlikle tavsiye etmiyorum değmez

arkadaşlar merhaba...yardım ederseniz birşey danışıcam.şimdi benim boyum 180 kilom 77 yağ oranım yüzde 15 civarı ama bel ve karın bölgemde biraz yağ var.şimdi ben normalde yüzme sporuyla ilgileniyorum besyo ya hazırlanıyorum.planım şu.weider liquid karnitine kullanıp 1.5 saat koşu bandı bisiklet kardio ve kasları sıkılaştırmaya yönelik ağırlık calısmaları yapıcam.sizde ne kadar zamanda yağlarımdan kurtulur kaslarımı sıkılaştırabilirim.en önemlisi yağ yakıcı işe yarar mı?tşkler

Back
Yukarı