MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
Öncelikler herkese merhaba forumda yeniyim ve bu yazının aynısı bir konuda daha yazacağım, çalışıyorum bellboyluk yapıyorum stajer olarak ve kiloluyum biraz 82 kiloyum kilo vermek istiyorum özellikle yağ yakmak istiyorum diyelim öncede uzun yıllar spor yaptım ve yaşım 18 Hydroxycut mu kullanmalıyım işe başlamadan önce çünkü hep ayaktayım yürüyorum ve ağırlık valiz kaldırıyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla

Hayır kullanmamalısın, spor yapmıyorsan hiç kullanmamalısın. Güzel bir diyet yap, nitelikli beslen midene hakim ol. Bunu hayatın boyunca devam ettirmeye çalış, geçici çözümlerle uğraşma. Boş zamanın var ise bol bol kardiyo yap. Hiç bir supplement mucize kilo verdirici değildir unutma.

hardcore

Hayır kullanmamalısın, spor yapmıyorsan hiç kullanmamalısın. Güzel bir diyet yap, nitelikli beslen midene hakim ol. Bunu hayatın boyunca devam ettirmeye çalış, geçici çözümlerle uğraşma. Boş zamanın var ise bol bol kardiyo yap. Hiç bir supplement mucize kilo verdirici değildir unutma.

katılıyorum fakat kardiyo da kesinlikle etkisi olduğunu söyleyebilirim.

ürün zannedersem iyi bir çalışmayla yağ oranımızı en iyi düşürmemize yardımcı ürün gibi duruyor. Bugün sipariş etmeyi planlıyorum. 80 kiloyum ve yağ oranım oldukça yüksek. yazın iyi bir define dönemi geçirip, terledikten, karın egzersisleri üzerine yoğunlaştıktan sonra bahar sonuna doğru hacim yüklenmek gibi bir düşüncem var. PLanım doğrultusunda takdir edersiniz ki en iyi ürünü almak isterim. Sizce almalı mıyım?

not: Haftada 4 gün çalışıyorum ve karın egzersizleri, 3 er setten 4 hareket, bunlardan önce 7.5 dk elliptical + 7.5 dk bisiklet çalışıyor ve akabinde bölgesel hareketlerime geçiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:11 ----------

Ürünü 129 tl'ye ******ten almayı düşünüyorum. daha önce çeşitli weider ürünleri almıştım bu siteden ve bir sorun yaşamadım ama yine de bilgisi olan varsa yorumda bulunsun lütfen.
hydroxycut_hardcore_pro_series.jpeg

üründe bu sanırım.

Son düzenleme:
MERBLAR ARKADASLAR BEN BU SUPPLEMENTEN ALDIM YAKLASIK 1 SENEDIR BU SPORU YAPIYORUM ,ilk once zamaninda L-cARNITEN+cla baslamisdim cok agir 3 aylik cardioda kilo ve kas kaybi oldu sonrada supplementlere gecdim ama bel cevremde inanilmaz bir yaglanma var 1 senedir minumum haftada 5 gun ortalama 6 gun idman yapmama ragmen su bel cevresi deli ediyor arkadaslar .Neyse haftada 2 gun tum kas gruplarimi her antremandan sonrada haftada 5 gunde 30 dk arc training yapiyorum yedigime ictigime dikkat ediyorum.BOYUM 1,78 -82 KG tek istegim 5 kg verebilmek -ACABA sbhlari saat 08:00 de kalkiyorum sporada ancak 20:00 de gidebiliyorum sizce en iyi ve etkili kulanilm icin ne tavsiye edersiniz?

3. gunundeyim bu supplementi kulanisimin deidkleri gibi 1.2. gun 1 er kapsulden iki kez kulandim ilk gun sporda bir enerji patlamasi yasadim ama bence bu patlama kulandigim jack 3d+lacarnitine+redbull dur bence diyorum :))))---Hydroxcut ikinci off gunumde aldigimda da oyle her hangi bir etkisini fazla hissedmedim 3. kapsul sayisini artiricam 2 ye cikarticam oda kesmezse 3 e cikarticam kapsul adedini.Yalniz ustunde ki ibarede 12 hafta biyunca yapilan deneylerde diyor yani yaklasik 3 ay kulanilmasi gerek diye algiladim ben .

Hydrouxycut hardcore stix kullanıyorum 1 haftadır,kilo fazla vermedim ama gözle görülen bir incelme söz konusu,spor yapıyorum,yemek az yiyorum,ve çok enerji veriyor.günde 3 kere suyun içine katıp için diyor ben 2 tane içiyorum,Tadı çok kötü gelmeye başaldı,zorlaanıyorum ama tabletini bulamdım.Birde direk kana karışacağını düşündüğüm için tablet yerine stix olanı aldım,Yemeklerden yarım saat önce kullanın yazıyor, ben sabah içerken aç karnına içmeyeyim diye kahvaltıdan sonra kullanıyorum,Baş ağrısı yapıyor diyen arkadaşların baş ağrısı büyük ihtimal birşey yemedikleri için açlıktan felan olabilr çünkü iştahı kesiyor baya..

Öncelikle herkese merhaba. 4senedir sutopu oynuyorum haftada 7 antrenman belki daha fazla bile oluyor dolayısıyla çok enerji kaybedip öküz gibi yiyorum ve bu vücüdumun fazla yağlanmasını sağlıyo doğal olarak. Pazartesi günü fitness a başlamayı düşünüyorum. Diyet de düşünüyorum yardım eder misiniz ? Sabah: biraz peynir domates yumurta süt, öğlen: sepze yoğurt, akşam: salata yemeyi düşünüyorum ama et sevmem. etten gelen proteinleri protein tozu alarak karşılayabilir miyim sizce önerininz nedir ? 16yaşında 1.77boyum 82 kilom ama şişko değilim kas yoğun bellerde ve basenerde yağ var sizce diyet ve fitnessta cardio programıyla hangi ürünü kullansam yağlarımın yakımında yardımcı olur ve ne kadar sürede farkedilir şeyler olur. Şimdiden çok teşekkürler

L carnetin kullanmak istiyorum yağ yakmak icin kardiyo çalışıyorum birazda ağırlık

Arkadaslarım salak olma birşeye yaramaz sadece diyet yap yeter diyor

Bosa para verme vs az önce eczaneden döndürdüler beni

Arkadaşlar ürünü 1 aydır kullanıyorum ağır kardio programımla beraber. Kahvaltıdan yarım saat önce 1 adet antrenmandan yarım saat önce 2 adet alıyorum. Yanında herhangi bir destek supp kullanmadan karın bölgemde ve belimde ciddi bir yağ yakımı sağladım ayrıca kilo ve hacim kaybı yaşamadım. Gündüzleri genelde mısır gevreği, öğlenleri ton balığı ve ara öğünlerde çeşitli light bisküviler akşamları da antrenman dönüşü ya da öğlen oluyordu zaman zaman tavukla beslendim.

Ürünün herhangi bir yan etkisini görmedim. Bende mideyi çalıştırarak tuvalete çıkmamı sağladı, pis bir ter değilde kokusuz ve süreklilik arz eden yoğun bir ter atımı sağladı. Hatta 2 saat süren bir kardiyo ağırlıklı antrenmanda 3-4 atlet değiştirdiğim zamanlar oldu. Uzun lafın kısası tavsiye edebileceğim bir ürün, nacizane :)

Dün itibariyle aldığım ürün geldi ve kullanmaya başladım umarım gerçekten söylendiği kadar etkili bir üründür konuyuda açtım forumda oradan paylsaşıcağım arkadaşlarla.

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu hardcore serisinden bende aldım . kullanım yazısını incelediğimde akşam ögününden sonra ve ara öğünlerde atıştırılmaması yönünde yazı yazıyor. benim diyetim günde 7 öğün beslenme üzerine . şimdi bu ürünü kullanırken ara öğünleri almamammmı gerekıyor. Öyleyse ben gün içindeki protein ihtiyacımı nasıl karşılayacagımki ?? bide oyle bırsey var .

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu hardcore serisinden bende aldım . kullanım yazısını incelediğimde akşam ögününden sonra ve ara öğünlerde atıştırılmaması yönünde yazı yazıyor. benim diyetim günde 7 öğün beslenme üzerine . şimdi bu ürünü kullanırken ara öğünleri almamammmı gerekıyor. Öyleyse ben gün içindeki protein ihtiyacımı nasıl karşılayacagımki ?? bide oyle bırsey var .

O sekilde yazilmasinin sebebi ac karnina alarak daha fazla etkisini almak, yani karniniz dolu olmasin bu urunu kullanirken ona gore ayarlayin ara ogunlerinizi.

muscletech - hydroxycut hardcore pro
ile
muscletech - nitro tech
muscletech - nano x9 yada nano vapor
birlikte kullanılabilirmi? cevap evet ise nasıl alınması tavsiye edilir. yardımcı olurmusunuz.
teşekkürler...

yağ yakmaya yardımcı

arkadaşlar ben 17 yaşındayım boyum 1.74 kilom 72 benim vücudumda gözle görülür elel tutulur bir yağ tabakası var ben bu yağı eritmek için 3 ay koşu yaptım 3km 20 dk sürüyor ve bunu hızlandırmak için GNC'den VB.yerlerden ürünler gördüm bunlardan hangisini önerirsiniz??

Yaklaşık 6 aydır bu sporu yapıyorum..

Kilo:75
Boy: 1.80

Karın bölgemdeki yagları erıtmek ıcın bu urunu kullanmayı dusunuyorum..

Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro Series

Optimum Nutrition Whey Protein

Gaspari Nutrition BCAA 6000

Haftada 4 kez gıtmekteyım salona bu 3'lu ile nasıl bır kur kurabılırım..

Şimdiden Teşekkürler..

Back
Yukarı