MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
şimdi arkadaşlar bende hydroxycut hardcore x pro series var 120 kapsüllük.
5. günden sonra 2 tablet alın günde 3 kere yemeklerden önce diyor yani toplam 6 tablet.
söyledikleri gibi kullanırsam 15 günde biter.
bunu daha verimli kullanabilme şansım varmı?
mesela kardiodan 30 dk önce 2 tablet gibi?

şimdi arkadaşlar bende hydroxycut hardcore x pro series var 120 kapsüllük.
5. günden sonra 2 tablet alın günde 3 kere yemeklerden önce diyor yani toplam 6 tablet.
söyledikleri gibi kullanırsam 15 günde biter.
bunu daha verimli kullanabilme şansım varmı?
mesela kardiodan 30 dk önce 2 tablet gibi?

var .toz haline getirip 0,5 gram burnundan çekersin daha iyi olur.işin şakası bir yana bizden başka acaba kimde var şu supplementleri vs yi konserve anlayışı ile uzun sürede tüketme.bunlar supplement ,yağ yakıcı vs belli bir miktarda alınması gerekiyor.her tablette/ölçekte belli bir miktar olduğu için ancak belirtilen miktarlar dahilinde kullanılınca faydasını gösteriyor.
kutu üzerinde yazan miktardan daha az kullanınca ürünler daha uzun gidiyor ama etkiside o oranda düşüyor.uzun lafın kısası ekonomik olalım derken parayı çöpe atıyoruz aslında

Hydroxycut Hardcore Stix- 40 stix fiyatı 149 ytl indirimli 119 ytl ama ıcınde sadece 40 porsiyon var...

ılk 2 gun 2 paket sonra gunde 3 paket tavsıye ediliyor bu hesapla 12-13 gunde bı kutu bıter. Sureklı kullanmak ıcın ayda 3 kutu alsak 360 ytl :)

arkadaş ben pro series stix alldım
bu paketler hemen kenaırndan açılmıyor tear bölümü var fakat hiçbiri açılmıyo makasla kesmek zorunda kalıyorum. ürün sahte olamaz dimi?

Hydroxycut hardcore x-pro series 1 kutu kullandım. hardline carnifit ile beraber toplamda 97 kilodan 82 kiloya kadar düştüm. Düzenli ve yüksek şiddetli sporla beraber protein diyeti uyguladım. Ürün tek başına nasıl etki yapıyo emin değilim, ama kombinasyon yapıp kullandığım dönem baya etkisini gördüm.

nereden temin ettiğini belirtirsen daha yardımcı olabiliriz.
merak ettiğim bir ürün.yorumlar nasıl acaba.

ya aslında güvendiğim daha öncede birçok kere alışveriş yaptığım bir site.
burdaki bazı arkadaşlarında alışveirş yapptığından eminim o siteden.
peki kullanan arkaşlarınki nasıl. hemen kenarından açılıyormu yoksa sizdemi makas yarmıyıla vs açıyorsunuz.

arkadaşlar internet sitesi adı vermek yasakmı bilmiyorum ancak vucutx adlı sitede sadece bu ürünü bulabildim sizce sahte olma olasılığı varmıdır?

eğer yeni başlıyorsan ben kullanmanı önermem
biraz zaman geçsin ondan sonra kullanmalısın bence.

ya aslında güvendiğim daha öncede birçok kere alışveriş yaptığım bir site.
burdaki bazı arkadaşlarında alışveirş yapptığından eminim o siteden.
peki kullanan arkaşlarınki nasıl. hemen kenarından açılıyormu yoksa sizdemi makas yarmıyıla vs açıyorsunuz.

evet bende makas yardımı ile açıyorum 40lık paketlerden bahsediyorsun sanırım bende öyle kullanıyorum yalnız çok ağır bir ürün terleme yerine vücudun her gözeneğinden bildiğin yağ çıkıyor

İlacı bugun kullanmaya başladım sabah 8 de 1 tane içtim ve 4 de içicem diğerini ama acayip bi baş ağrısı yaptı sabahtan beri ..

merhaba herkese,
bu ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum yada kullanmaya çalışıyorum demeliyim çünkü tavsiye edilen dozajda alamıyorum.aladığım zaman aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor bende.ya günde sadece 2 tane alıyorum yada 2+2 şeklinde alıyorum.3+3 alınca mide bulantısı be baş ağrısı çok oldu bende dozajı düşürmek zorunda kaldım.Bendeki etkisi biraz iştahımı azaltı.Ama mide bulantısı çok,birde baş ağrısı yapıyor.halbuki normalde günde 2 bardak nescafe içen birisiydim.kafeine alışkın olmak gerek.ilaçla birlikte kahve alımını bıraktım.Ve hapları bol su ile almama ragmen baş agrısı ve mide bulantsı yapmaya devam ediyor.ama 1+1 şeklinde alınca rahat hissediyorum.
saygılarımla.

Ben 3 kutu kullandım, ilk kullanımımda 2 kutu 120'lik bitirmiştim ve Cardio+Ağırlık programıyla 1buçuk ayda 12 kilo vermiştim, son kutumu ise yeni bitirdim 210'luk, 1ayda 6 kilo verdim ama 1 hafta hiç spor yapmadım ve diğer haftalarda sadece hafif cardio çalıştım, epey etkiliydi yani, bunuda deneriz bi ara :)

arkadasım sen hangı markadan bahsettın anlamadm.bende kullanıcam da bu sonucları aldıgın yag yakıcının markası hangısı bıde nereden temin ettim.saygılar..

merak ettiğim bitşey var gözümden kaçmış olabilir belki de
bunu sadece kardiyo antrenmanı yaptığımız günler mi kullanacağız yoksa ağırlık çalıştığımız günlerde de kullanmalı mıyız?

merhaba,

burada bahsedilen ürün aşağıdaki mi:

http://www.******.com/Hydroxycut-Hardcor-X-120-Liquid-Capsules-120-Liquid-Capsules,PR-1022.html

bazı yerlerde fiyat 140tl nedeni ne olabilir?

arada çok fazla fiyat var neden olabilir?

Birde stix ile farkı nedir hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
Bu ürünün satışını bulan internet yada elden satın alabilen bi yer var mıdır ? Varsa ücret karşılıgında getirtmek istiyorum. Özel mesajla ulaşın lütfen.

Back
Yukarı