mevsres - 1.5 yıllık değişim.

Hocam ben de nisan gibi definisyona girmek istiyorum.Bu süreçte tecrübe ettiklerinizi aktarabilir misiniz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam ben de nisan gibi definisyona girmek istiyorum.Bu süreçte tecrübe ettiklerinizi aktarabilir misiniz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabi ki bu işin uzmanı falan değilim ama az çok tecrübemi anlatabilirim.

Bu benim ikinci definasyon tecrübem, ilk definasyonumu spora başlar başlamaz gerçekleştirmiştir, çok hata yapmıştım şimdi yapmadım ve arada ciddi bir fark var.

İlk hata olarak yemekleri bir anda kesmiştim, yemekleri bir anda kesinlikle azaltma çok yavaş yavaş azalt ve uzun süreli definasyon planı yap.

Antreman sistemini hafifletme, aynı ağırlıkta antreman yapmaya bak, zaten definasyonda ilerledikçe gücün azalacak, antremanı hafifletirsen iyice azalır.

Kardio ise haftada 3 gün 30 Dk antremandan sonra yap.

Ve daha da önemlisi hatta en önemlisi kaçamak kesinlikle yapma, tatlı olarak günde 1 meyvenin dışında hiçbir şey alma vücuduna, biraz şundan biraz bundan diye diye diyeti bozuyorsun.

Bu hataları ilk definasyonumda yaptığımda ciddi kas kaybetmiştim çok iyi hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu da neredeyse diyetimin son hali, 2-3 kilo daha verip çok temiz bir bulk dönemine geçeceğim. Bacaklarımda çok iyi bir definasyon oluştu, hatta önceden bu konuda bir bacak resmi atmıştım ona bakın aradaki farkı görürsünüz, hatta o resim sanırım diyetimin ortaları.

Sırt kaslarımda baya definayon oldu, Triceps kasımı önceden sıktığımda Tricepsin aşağıya kadar uzanan kısmı önceden tam gözükmüyordu, artık gözle görünebiliyor.

Karın kısmında ise üst karın kaslarım belli olmaya başladı, aşırı yağlı sayılmam, genetiğim şanssız ne yapayım, mesela benim babamda da öyle adamın diğer bölgelerinde aşırı yağ yok ama sırf göbek kısmında yağı var, en son karın bölgemden yağ veriyorum oraları tamamen yakmaya çalışsam kollarım 38 CM'e kadar iner, bu da motivasyonumu bozar, şu an soğuk olarak 40 CM'in altına inmeye başladı 39.9 diyebiliriz.

Son halim.

http://i.hizliresim.com/O7bNOz.jpg

http://i.hizliresim.com/4bAQOp.jpg

Bulk'a geçmeden önce de son halimin resmini atarım. :)

Baştan sona baktım ve inceledim tebrik ederim güzel gelişim ve bana da motivasyon oldu gece gece :) boy 1.75 miydi?

Teşekkürler herkese.

Evet boyum 1.75, bazı ölçümlerde 1.73 çıktığı da oluyor.

Back
Yukarı