Bu Meter'in karakterini egosunu bilmeyen twitterine baksin.Adami Taner ünlü yapti.Bu adam tvlere Taner benim kardesim diyordu, simdi parayi bulunca Taner'i sildi.Ki bu paralariya kendi emegi kdar Taner'in yardimlari ile kazandi.Ayrica bunlar okul okumadan, uluslararasi yarisma kazanmadan sosyal medyadaki hesaplarinda kendilerini dünyaca ünlü sporcu gibi tanitmalarida ayri bir komedidir.Meter steroid kullaniyor, Meter Taner bunlar dengesiz adamlar uyuduklari saat belli degil, kuluplerde ickiler, neler neler.Yani steroidsiz meter gibi civik bir adam bu vucudu yapamaz.Ayrica bu adamin soyle bir yszi yazmistir, "Kahraman gibi vucudunuz olmasini istiyorsaniz, sinema da su icin" diyordu.Gene birgun birisi Meter bize sinemada su icin diyordun kendin kuluplerden cikmiyorsun deyince tepkisi aynen boyledir."Benim kahraman gibi vucudum var, sizde yapin sizde gidin.
Bunlar centilmen gercek bir sporcunun yapacagi seyler degildir, tabikide kendisi calismis cokta guzel yerlere gelmis ancak insan biraz alcak gonullu olur.Diyebilir ki kardesim ben butun yil antreman yapiyorum, senede 1 ay egleniyorum, bu okeydir.Ancak boyle egolu kendini begenmis sözler tamamen iticilik.Ayrica steroid kullanmiyorum demesine kendiside guluyordur heralde.National geographic'in steroidler adlikli videosunda steroid alan bir insanin normal bir knsana gore %80 daha hizli onarim kabiliyeti oluyormus.Yani biz birgun antreman birgun dinlenirlen, bu tipler hergun cslisiyor haftada sizden 2 3 antreman fazla yapmis oluyor.Videoda steroid kullanan bir olimpiyat sampiyonuna soruyorlar, steroid kullandiniz, ölümden döndünüz nugun genc olsaniz gene kullanir misiniz ? Diye soruyorlar.Cevap aynen bu "Evet, cünkü bir restauranta girdiginizde insanlarin size bakmasi, ya da kari kizlarin ilgisi o özgüven sanirim bunun icin tekrar kullanirdim".Buna benzer birsey soyluyordu yani bu isler egodur, egosunu tatmin etmek isteyen bunlari yapiyor, yarismaya katilanlar veya bu isten ekmegini kazananlara saygimiz sonsuz.
Ama Meter guvensiz bir tip, ve sahtekarin teki.Insanlara yardimci olacagim diyor, dünya para aliyor milletten.Simdide Taner cikmis, oda ben hocayim saatligi 500 milyona calistiriyorum.Aylik 4 bin ytl, ayda ogrencilerimi 8 saat calistiracagim falan diyor.Yani bu adamlarin mujabbetini 10 dakika dinleyen akilli bir insan bu heriflerin nekadar dengesiz, ve degisik hareket edebileceklerini anlarlar zaten.Ayrica National'in belgeselinde steroid kullanan insanlarin antreman kacirsa, duzgun uyumasa, iyi beslenmese dahi normal bir insandan daha iyi gelisebilecegini soyluyor.Taktir sizlerin.
Bil mukabele saygilar.