Dexter_Morgan
Üye
Katılıyorum. Egosu tavan birde kapak olsun bazılarına, işte sonuçlar!! gibi yazmalar vs. Beyni hacimlenmemiş..
sadece senin için yazmadım genel olarak belirttim forumda meteri bırak diğer pro fitnessçı ve bodycilere hakaret edildiğide oluyor gelgelelim işi bilen zaten herşeyin farkında sen ne kadar doğruyu yazsanda araştırmacı insanlar olmadığımızdan yine değişen bir şey olmayacak ha kendiside havalı biri sevmem kendisini hayranıda değilim muscle and fitness dergisine kapak olması kısa süreli ünlü olması eminim kız çevreside genişlemiştir bu yüzden haddini aşmış olabilir ama herşeye rağmen ağır konuşulmamalıAdam resmen keriz muamelesi yapıyor millete. Hoşunuza mı gidiyor böyle davranılmak?
Foruma üye olsun aynısını direkt kendisine de söylerim.
yahu her konuda işin steroidlere gelmesi tuhaf kullandı yada kullanmadı bize ne adam sonuçta öyle yada böyle iyi bir vücut yapmış birde hakarete ne gerek var adam yarın öbür gün bu foruma üye olsa ayıp olur aynısını sporcu bayanlarada yaptınız koyun bakalım kendi fotoğrafınızı bizde sizin hakkınızda ileri geri konuşalım bakalım ne kadar hoşunuza gidecek
sadece senin için yazmadım genel olarak belirttim forumda meteri bırak diğer pro fitnessçı ve bodycilere hakaret edildiğide oluyor gelgelelim işi bilen zaten herşeyin farkında sen ne kadar doğruyu yazsanda araştırmacı insanlar olmadığımızdan yine değişen bir şey olmayacak ha kendiside havalı biri sevmem kendisini hayranıda değilim muscle and fitness dergisine kapak olması kısa süreli ünlü olması eminim kız çevreside genişlemiştir bu yüzden haddini aşmış olabilir ama herşeye rağmen ağır konuşulmamalı
bende seni her profesyonel sporcularla dalga geçerken görüyorumSen olayı çok yanlış anlamışsın, her kız konusunda görüyorum balıklama atlıyorsun ancak fikir sahibi olmadan yazma derim..
vücudunu konuşan yok burda..
Laboratuvar da ne kadar yakınmış, 1 sokak arkada..
Herşey önceden ayarlanmış geçsinler bu ayakları.. Video hiç samimi gelmedi.
ozaman birşey yazmayalım milleti keriz yerine koysun aa naturel bu adam çoh iyi yee desin sende bunu övmeye devam et.bende seni her profesyonel sporcularla dalga geçerken görüyorum
ayrıca kurallar çerçevesinde istediğim konuya balıklama atlarım bu seni ilgilendirmez
konuyuda anladım zaten merak etme adam ne desin kendini böyle rahatlatıyor bu kadar uzun uzun tartışılıcak biri değil unutulup gidecek zaten yukarıdada belirttiğim gibi tamam doğrusu budur desende yinede çoğu şeyi değiştiremeyeceksin
zaman zaman geri planda kalmamın nedeni bilgi sahibi olmadığımdan değil çok popüler olunca özelden yeni başlayanların mantık dışı abuk sabuk sorularına maruz kaldığımdandır ki buradan ve bodybuilding.com dan öğrendiklerimi yazsamda yine bildiklerini okuyup aynı sorularla geri gelip duruyorlar buda canımı sıkıyor
natürel olmadığını zaten forumun %90ı biliyordur yarışmaya bile katılmış 1. olmuştu sanırım diğer %10luk kesim zaten ne dersende inanmaz bugün schwarzeneggerin bile doğal yolla kas yaptığını sananlar var anlatıyorsun yine anlamıyorlar birde övünmüyorum maalesef muscle and fitness dergisine örneğin kapak yapılmasınada üzülmüştümozaman birşey yazmayalım milleti keriz yerine koysun aa naturel bu adam çoh iyi yee desin sende bunu övmeye devam et.
sonradan düşündüm evet haklısın ben biraz sert çıkmışım aslında kusura bakma iyi sporlarİşşte bunu övenler var bende onu diyorum. Yoksa meter iyi sporcu türkiye şartlarında baya iyi vücudu var. Fakat egosu çok şişirilmiş. Biraz sert çıkmış olabilirim.![]()