Metabolizmayı şaşırtmak işe yarar mı? (Üşenecekler sadece renkli kısmı okuyarak cevap versin)

Vucuduma 7 ay boyunca şekerli içecekler / kek / pasta / börek / kızartma vs girmedi.

Çok iyi beslendim. Ama kilom hep belli bir aralıkta git gel yaptı. Ortalamam 87 88..
Bu süre zarfında kalori açığıda verdim.. Sağlıklı da beslendim ama kiloım hiç değişmedi. Haftada 1-4 arası spor yaptım.

Hormon ve kan değerlerim normal..

Neyse sorum şu..

Salı günü büyük bir düzene giriyorum. Spor beslenme ve uyku düzeni. 4 5 gündür aylardır yemediğim şeyleri yedim.. Kızartma kek tatlı vs.. Vucut Salı gününden itibaren kilo vermeye başlar mı sizce? Çok zorlanıyorum kilo verirken..

Metabolizmayı şaşırtma amaçlı 1 haftalık böyle bir şey yaptım.. Sizce işime yarar mı?

tek yapmanız gereken daha az kalori tüketmek,kaloriyi daha azaltıp birazcık da cardio ekleyebilirsiniz,yada idmanlarınızı biraz yoğun yaparsınız.kalori açığı verdim demişsiniz,verseniz zaten kilo da verirsiniz.

1 hafta yemek yerine cheat meal yani özgürce yiyebileceğin haftada 1 öğün olsun daha iyi olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elliot Hulse böyle durumlara bir su kürü tarzı birşey öneriyor.Videolarını çeviren biri anlatmıştı , 2 hafta boyunca ilk 2 gün 10 litre su , sonra 3.4. gün 5 litre , sonra 5.6. gün 3litre su ve karb değerleri artış böyle 2 hafta geçirip eski diyetine benzer diyete geri dönüyordu.Tam videoyu nette bulabilirsin elliot olarak araştırırsan.

Back
Yukarı