üzüldüm,ama zamanla belki bi açık kapı olabilir kimbilir bence yakın olmaya devam et.
abicim bana eski sevgilisini unutamadığını benimle tekrar konuşabileceğini (arkadaş olarak) eğer etkilenirse devam edeceğini etkilenmezse bitireceğini söyledi . şimdi ne yapıpta onu kendime ekmem lazım ?
onu nasıl kendime aşık edebilirim ?
abicim bana eski sevgilisini unutamadığını benimle tekrar konuşabileceğini (arkadaş olarak) eğer etkilenirse devam edeceğini etkilenmezse bitireceğini söyledi . şimdi ne yapıpta onu kendime ekmem lazım ?
onu nasıl kendime aşık edebilirim ?
Geri çekil başka kızlarlala samimi ol o zaman kendi gelicek çok fazla önemsediğinizden kaybediyorsunuz bu kızları captctlk.
benim anladığım kız senden hoşlanıyor,eski sevgiliyi unutamadım lafı boş onu geç,kolay elde edilen kız imajı çizmemek ve birazda egosunu şişirmek istiyor gibi...
captctlk yapacağın şey şu;
yakın olmaya devam edeceksin,konuşmadığın veya mesaj atmadığın bir gün bile olmasın.bir sorunu varmı veya memnun olmadığı şeyler öğrenmeye çalış,eğer varsa endişelen onun için ve ona hissettir bu durumu,gerekirse çözmeye çalış,ilgi çok önemli kısacası...
küçük sürprizler yap,mesela bir çiçek,bazen küçük bir hediye,arkadaşlarının yanında gururunu okşa güzel şeyler söyle...
hepsinden daha önemli bişey yap ve sakın ABARTMA...