Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok yüksek yapıyorum diyenler yadire yedire yüklenme süresine uyarak omuz ve baş yere gelmcek sadece karın kalarının gücüyle yapıcak rakamları yarı yarıya düşer hatta çeyreğe düşer.iki kiş yan yana bir hakem eşliğinde yarışılırsa gerçek ortaya çıkar....maalesef gerçekler..
slm arkadaşlar ben yeniyim aranızda bende yazıyım dedim ben biraz zorlarsam kendimi 200 yapıyorum tam ama normal ev mekigi fln deil makinede 60 veya 70 kg la tabi işin garip tarafı baklava lar bende gözükmüyo bile
300 sehbada yaparım ev mekigini ben mekikten saymıyo gibiyim hiç kasmıyo karnımı midemi fln
siz tek seferdenmi bahsediyorsunuz yoksa antrenmandaki toplam mekiktenmi...birde crunch mı yaptıgınız yani bacaklar karnı çekik vaziyette üst karın???...antrenmanda 700 ü geçiyorum ancak bunun içinde 4 tür mekik çeşidi var...birazdaha acarmısınız???
benim rekorum 200 ve 3 set yapmıştım yani 600 ediyor fakat dinlediğim için arada saymıyorum onu...... ben 1000 yaparım 15 dk içinde....hatta yarın deneyeceğim
walla ben yatık sehbanının 3. seviyesinde 3x10 dizler bükük çekiyorum. o da zaten kalkamıyorum yattığım zaman.
Yatıyorum kalkmak için uraşırken her tarafım titriyor ve vücut tam kasılma yapıyor.kıpkırmızı oluyorum.bazen korkuyom takım patlıyacak diyee Sonra set aralarında ayağa kalktığımda da başım dönüyor.Ama mecbur çekmemk lazım ki karın kasları meydana çıksın.
bir de arkadaşlar en çok boynum , belim ve bacaklarım ağrıyor.
küçükken tekvando yapıyordum o zamanlarda ev boş olduğunda kendi rekor denememi yapmıştım 1500 falan.
uzun aradan sonra bodye başlamadan biraz zaman önce denedim 350 den sonra belime ağrı girdiği için bıraktım midede ağı falan yoktu.
dakika hesabına gelince 1 dk içindeki mekik rekorum 59 ikinci dakika 45e çıkarsa ii tabi...
2 dakika içinde kaçtane yapabilirsiniz 80 tane yaparsanız sat komandolarının yaptığı kadar olur o yüzden 500 falan demeyin kesinlikle nizami değildir..mekik çekmek var birde çekmek var..