Mekik Rekorlarını Alalım ???

mekik rekorlarını alalım _?

• Total voters
    54
  • Poll closed .
Bir keresinde yer mekiğini 620 tekrar yapıp sıkılıp bırakmıştım. hiç rekor denemesi yapmadım. Şu an ise 200 ün üzerine çıkabileceğimi zannetmiyorum.

620 yapabılıosan nika ne mutlu sana sen rambo olmuşsun :D 620 dile kolay kurşun geçirmez olurusn böyle devam edersen .biz daha 100 zor tamamlıyoruz :S

az mekik çektiğim ve sevmediğim için iddiaalıda değilim. bunun için 70-80 arası tekrarlar yapabiliyorum... 65 ten sonra midem kasılmaya başlıyor... 200-300 nasıl yapıyorlar hayret ediyorum...

benım rekorum 160 ama tabı ne kadarı ızamı tartısılır:D

benim rekoR 287 Oldu :D aslında daha fazla yapardım ama cnm sıkıldı :D
65den sonra midem kasılmaya baslıyor diyorsun eğer rekor denemek istiyorsan 2 gün boyunca hiç bb yapma sonraki gün kahvaltıdan 1 saat sonra mekik çekmeye başla çok fazla yapabiliyosun ben ayda bir deniyorum böyle :D

benim rekoR 287 Oldu :D aslında daha fazla yapardım ama cnm sıkıldı :D
65den sonra midem kasılmaya baslıyor diyorsun eğer rekor denemek istiyorsan 2 gün boyunca hiç bb yapma sonraki gün kahvaltıdan 1 saat sonra mekik çekmeye başla çok fazla yapabiliyosun ben ayda bir deniyorum böyle :D

valla üşenmesem denerim... karın çalışırken resmen antrenmandan soğuyorum.

bugün 150 yaptım ama benim karnımdan çok bacaklarım ağrıyor eğimli sehpada yapıyorum bacaklarım baya kasılıyo bide eğil kalk eğil kalk baş ağrısı yapıo bunlar olmasa 200 e gelirim sanırım

en fazla 100 oda zaten suan bnm icin maxsimum gozukuyo cunku midemem kramplar giriyo bitirdigimde

Back
Yukarı