Marc Fitt

Eski konuları gezerken denk geldim sonra aklıma burası geldi

Bunlar forumdan Ayaz'ın 3 tane resmi.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Marc Fitten aşağı bir durumu yok hatta bence genel olarak daha iyi, bu vücut doğal olarak inşa edildi, Marc kadar da imkanı yoktu Ayaz'ın, kendisi bahsetmişti zaten şartlar zor olmasa daha iyi olabilirdim diye ve steroidsiz yaptım diyebilmenin verdiği gururdan bahsediyordu.

Demek istediğim steroidsiz yapılabilir, steroidlere ihtiyacınız "yok" , hedefinize normal yollardan ulaşabilirsiniz(müsabık vs olma niyetiniz yoksa), steroidsiz yapılmıyor, herkes kullanıyor, başka çaremiz kalmadı, herşeyi denedik diye yorum yazmayın lütfen, yazmayın ki başkalarının aklı karışmasın.

Son düzenleme:
Poz vermeyi öğrenmesi lazım :D

arkadaşlar söyleyeceklerim biraz tartışmaya mahal vercek nitelikten ancak genede söyleyeceğim.
1. si biz antrenman yapmıyoruz
2. si beslenmiyoruz
3. sü ise dinlenmiyoruz
(kendim 5 yaşımda tekvando ya başladım 12 yaşımda bıraktım ve boks a başladım sakatlıklarım cezalarım derken ara verdim ama önümüzdeki dönem tekrar müsabık duruma geçicem)
Soruyorum sizlere kaçınız antrenman dan sonra eve taksiyle gitmek zorunda kaldı bu zaman kadar
ve soruyorum kaçınız spor salonunda yüksek nabız dan dolayı kustu
kaçınız 30-40 tane dips 80-90 tane squat yaptı dönem dönem veya 30 un üzerinde barfiks çektik
yapmıyoruz arkadaşlar 3 dk bisiklet terlemeden gerilmeden gidip ağırlıkların altına biraz girip çıkıp geliyoruz
haliyle bu şekilde oluncada olmuyor
okulda güreşci arkadaşlarım var bu tarz sitelere takılmıyorlar hepsi müsabık milli sporcular adam 20 yaşında hayatında 1 tane bira içmemiş nargile nedir bilmiyor bulunduğu yerde sigara iç uzaklaşıyor akşam 11 den sonra ayakta bulamazsın kesin uyuyor
66 kilo güreşci 130 kilo bench press basıyor
yalnız yeri geliyor yarım kilo kırmızı et yediği günler var diş etleri ve dişleri et çiğnemekten sorun yaşadığından köfte yiyoruz adamlarla
kilo düştüğümüz dönem günde 30 tane amino yuttuğumuz günler oluyo çıkan sivilceler mayın tarlası niteliğinde ancak amaç aynada güzel gözükmek değil.
diyeceğim o ki emek olmadan yemek olmuyor çalışarak da yapılamayacak şey yok.
günde bir avuç fındık misali yersen.

saçma bir yazı olmuş zira profesyonellerdende sigara içenler var. sen günde 30 amino yutmaya devam. thums:

Hatta spor bile yapmamıştır o:) Sana gösterilen herşeyi doğru gibi algılama sana tavsiye vermek haddim değil ama nasıl kendinden bu kadar eminsin ki:) Adam Allahın Amerika'sın da internetten yazıyor yani yanında yapsa tamam diyeceğim:)

ahahaha :D :D :D

yanlız spor geçmişini geçtim, steroidi geçtim, 70 gün ne la ? ne olursa olsun farketmez. mümkünse YAPARIM

1,5 sene önce inanıyodum ben bu adamın videolarına arkadaş :( duh duh

Son düzenleme:
Aslina bakarsaniz natural dediginiz vucutta (kendi gorusum bu) supplement amino vs.. bile kullanilmamasi lazim. Yani sadece steroid basinca degismiyor bu durum. Misal Bcaa aliyorsunuz bu natural degil.

Geçenlerde Men Healt's te okumustum. Bircok supplement incelemesinde bile steroid oldugu (doz olarak bir igne kadar olmasada) kanitlanmis. Yani simdi steroid kullanan birini kalkip elestirmek yada bunu tartismak bana mantiksiz geliyor.

Adamin videosunu izlediniz calismasi ortada ki gorunen kismi bu. Bizler Mark gibi hayatimizi cok iyi salonlarda geciremiyoruz. Elimize tutusturulan antrenman programlari ile kendi kendimize birseyler yapmaya calisiyoruz. Hoca bayanlarla ilgilenmekten sizin hareketleri dogru mu yanlis mi yaptiginiza bakmiyor bile. Hatta tembel bolgeyi anlayamiyor.

Forumda kaç kisi personal trainer ile calisiyor. Yahu personal'ı gectim adam salona gitcek parayi bulamiyor. Sonrada bu steroidle yapmis bunun otesi yok durumlari.

Hayir buradan nereye gelicez? Mark cikip evet steroid kullandim dediginde hepimiz steroid mi kullanmaya basliycaz? Ne saçma bir durum yahu.

İlla birilerini takip edeceginize kendi gelisiminizi takip edip ona gore calisin.Sonra baktin yeterli gormedin gelismeni cok kafana takma steroidler eczanelerde recetesiz satiliyor. Hatta calistiginiz salonlarda 4 eurodan winstrol satanlar var:)

dergiler bir başka der diğer gün başka steroidle ekbesinleri bir tutan kişi bu sporu bırakmalı bence sanırsın naturel çok çalışıyorda ek besin kullananlar hiç çalışmıyor ister sadece beslenme ister ek besinli beslenme isterse steroidli olsun kas kasdır zaten Marcın emeği naturelim diyenden bile çok olduğunu düşürsek tartışmanın alemi yok

Eski konuları gezerken denk geldim sonra aklıma burası geldi

Bunlar forumdan Ayaz'ın 3 tane resmi.

Eki Görüntüle 17615

Eki Görüntüle 17616

Eki Görüntüle 17617

Marc Fitten aşağı bir durumu yok hatta bence genel olarak daha iyi, bu vücut doğal olarak inşa edildi, Marc kadar da imkanı yoktu Ayaz'ın, kendisi bahsetmişti zaten şartlar zor olmasa daha iyi olabilirdim diye ve steroidsiz yaptım diyebilmenin verdiği gururdan bahsediyordu.

Demek istediğim steroidsiz yapılabilir, steroidlere ihtiyacınız "yok" , hedefinize normal yollardan ulaşabilirsiniz(müsabık vs olma niyetiniz yoksa), steroidsiz yapılmıyor, herkes kullanıyor, başka çaremiz kalmadı, herşeyi denedik diye yorum yazmayın lütfen, yazmayın ki başkalarının aklı karışmasın.

burdaki yorum herşeyi anlatıyor zaten.yaptığımız spor müthiş bir özveri, disiplin ve çok miktarda vakit gerektiren bir spor.yeterli beslenmeyle desteklenmedikçe istediğiniz kadar amele gibi kaldırın indirin hiç bi forma giremiyorsunuz.steroid kullanıyor bu adam yahu demek iftirada bulunmaktan ben beceremiyorum yapamadım o yapmış onu karalayayım demekten başka birşey değildir ...

Ben steroid kullandığını sanmıyorum
supplement desteği var ama steroid yok gibi geliyor bana 2.5 senede düzenli antrenman,beslenme,uyku ile biraz daha genetik yardımıyla yapılabilir bir vücut bence

zaten adamın bir diğer avantajı before resmi çoğumuzun after resminden daha iyi
yağ olarak iyi diyorum bu arada

Adam da para var azim var yapmış.Burada çekemeyen arkadaşlar hemen streoid diye başlamışlar saldırmaya.Adamın koyduğu emek ortada harcadığı para ortada.Adamın 2-3 tane supplement sponsoru var.Ayrıca bu vücudu steroidsiz yapılamayacağını düşünüyorsanız bırakın bu işleri.

Elemanın diet programına bakın,bu yapamayacakta biz mi yapıcaz.Bu işteki en önemli faktörlerden birisi para.

I believe in a diet high in protein and low in carbohydrates for a great muscle development.
2-3 hours between each meal
Meal 1: 1 banana, 60g of oats, 8 egg whites,1 protein shake (30g), 2 multi-vitamin, 2 omega-3, 1 vitamin b-100, 2 caps of test alpha and 5 g of glutamine.
Meal 2: 1 apple, 10 almonds, 1 protein shake (45g), 1 chicken breast
Meal 3: 2 chicken breast, 1 cup of green vegetables, 2 multi-vitamin and 2 omega-3
Meal 4: Pre workout meal (2-3 hours before I work out)- 1 protein shake (30g), 60g of oats with 15g of raw honey
Preworkout shake: 1 ½ scoop of preworkout ‘’PreWod’’(30 min before), 15g of bcaa (15 min before)
Postworkout shake: 45g of whey isolate beyond yourself, 60g of dextrose (simple sugars), 5g of monohydrate creatine, 5g of glutamine, 5 g of bcaa.
Meal 7: 1 ½ of chicken breast, 1 cup of green vegetables, 2 omega-3
Meal 8: 4 egg whites, 30g of casein protein, 5g of glutamine, 3 caps of ZMA.

Son düzenleme:
1 senede sadece beslenme ve supplementle evet olacak işe benzemiyo. Tabi deli gibi çalışmıştır. Yorulmuştur emeğine hiç bişey demiyoruz fakat belli bir küre girmiştir diye düşünüyorum. 1 senede o kadar kanat nasıl gelişsin. Eski fotoğrafta belki az buz spor yapmış izlenimi var ama yine de olmaz yani. Çevremden örnekler var aylık supplementlere harcadığı paralar gerçekten çok fazla ama bakıyorum o 3 senedir spor yapıyor bu adam 1 senedir. Sonuç Marc Fitt daha iyi. Steroidsiz olduğuna inanmıyorum. Açıkcası ben steroid kullansam çekinmedem söylerdim. Bir zyzz gibi.

Steroidsiz olduğuna inanmıyorum. Açıkcası ben steroid kullansam çekinmedem söylerdim. Bir zyzz gibi.

Aynen öyle. Bunlar bana daha çok pazarlama stratejisi olarak görünüyor.

Bizim forumda çoğu kişi (tabi belli kısmı tenzih ediyorum - işin özünü bilen) hayalperest durumda, supplemente dünyaları yatırıyorlar 2-3 sene emek veriyor sonra vücut bir noktaya gelince ''ben supplementsizde yapardım'' falan gibi açıklamalar mevcut bizim burada ,, aynen Marc Fitt durumu bizim forumun aşmış vücudu olan örneklerindeki gibi.

Yahu salonda kendimden biraz iyi vücut görüyorum adam aşmış derecede ağır basıyor tanışıyoruz soruyorum açıklama klasik '' birşey kullanmıyorum 2 bcaa 2 glutamin ,, arada çıtırdan no-x'' ama beslenmem çok iyi genetiğim çok iyi zırvaları. Her salonda fix'tir bakın bu, ben öbür türlüsünü görmedim. Hayır hakaret eder gibi oluyor biz genetik özürlü müyüz senin aldığının aynısını alıyoruz gayet parçalı bi vücut var bende de , alt yapımız sporculuktan geliyor ama sen hayvan gibi ağır basıyorsun. Sonra tabi hocalardan öğreniyoruz 16 haftalık kürde eleman. Şaka gibi. İlk kürüde değil. Bunun gibi salonun yarısını zan altında bırakırım. Öyle vahim durumda. Salon sahibi karaborsacı gibi kür yapıyor millete. Adam şampiyon. Hocaya diyecek birşey yok bizim millet bir enteresan.

Şaka gibi Marc Fitt vücudunu geçtim Ronaldo olsun Sergio Ramos olsun vücut değişimleri inanılmaz. Adam çok yiyor her bölgeyi ayrı antrenmanla çalışıyor falan . ... Geçelim bunları işin altında çok iyi planlanmış sağlam ilaçlar var. Yoksa Beckham'da ektomorph bir vücut Ronaldo gibi. Aralarında dağlar var. Beckham birşey yemiyor içmiyor ağırlık - kondisyon idmanı yapmıyor mu şimdi :)) Herhalde o dönem ayamamıştı :)) Ronaldo'nun ilk hali Beckham 'dan kötü. İki tuna balığıyla büyüme hormonu mu coştu - testosu tavan mı yaptı bilinmez androide dönüştü.

Katılan olur olmaz kendi düşüncelerim. Elbette steroidlerden uzak durulmalı. Ama bariz Marc Fitt vücudunda inanılmaz bir efekt var. Yani hatta daha ileri götürüyüm bizde yapsak kür Marc Fitt kadar olmaz. Öyle profesyonel bir vücut. Bildiğin roma heykeli.

Selamlar.

72eaf6f4be2311e2bc7922000ae90d97_7.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı