maksimum hacim için {içeri lütfen}

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fbirfn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fbirfn

Üye
176 cm
68 kg
15 yaşındayım
6 aydır fitnısa gidiyorum

eylül-ekim e kadarki hedefim yağ oranımı %3-4 daha düşürüp, olabildiğince kas hacmi almak.

1- bunun için günde kaç gr karbonhidrat tüketmem lazım
2- hem yağ oranımı düşürürken hemde hacim alabilirmiyim yoksa ayrı zamanlardamı yapmam lazım?
3- hacimlenmek için yazın okullar kapanınca whey+kreatin almayı düşünüyorum düşünceleriniz neler

3-whey doğal protein kaynaklarindan fazla birşey vermeyecek, kreatin güç ve bir miktar kilo artışı sağlar. Yaşına göre çokta gerekli değil. 1-2 sene sonra daha iyi olur.
2-bknz. bulk ve definisyon dönemleri
1-Günlük kalori ihtiyacını hesaplayarak kendin belirleyebilirsin. Fat secret programı güzel, zamanla zaten kalori hesabını kendin yapıyorsun

bbd177f85a9e4d9ccb644dd28f880f28.jpg

3-whey doğal protein kaynaklarindan fazla birşey vermeyecek, kreatin güç ve bir miktar kilo artışı sağlar. Yaşına göre çokta gerekli değil. 1-2 sene sonra daha iyi olur.
2-bknz. bulk ve definisyon dönemleri
1-Günlük kalori ihtiyacını hesaplayarak kendin belirleyebilirsin. Fat secret programı güzel, zamanla zaten kalori hesabını kendin yapıyorsun

bbd177f85a9e4d9ccb644dd28f880f28.jpg

ancak yinede gelişmeme yardımcı olacak bir suplement kullanmak istiyorum yemeğin yerini almayacağınıfs biliyorum

Yanlis anlasilma duzeltiyorum..
Creatin oneririm, balik yagi, ve istersen whey protein kullanabilirsin. Ama listenin en basinda creatin olsun. Unutma %6 yağ oraniyla maksimum 76 kg olabilirsin oda genetik iyiyse. Tahmini kolun 37-38 cm olur. 45-50 cm paramparca olmaz. %6 yag sagliksizdir %7-8 hedefle. Gerci %10-12 yag oraniyla bile 76 kiloda estetik olabilirsin. Boyuna gore konusuyorum.

I believe in Fitness

Son düzenleme:
%3-4 yağ oranı ve maks hacim? %3-4 yağ oranıyla 6 ayda ölürsün. En son %3 fat Mr.Olimpia'd gördüm. Steroitsiz asla öyle olamazsin. %7-8 fat 76 kilo'yu hedefle zaten genetik limite ulasmis olacaksin buda 2 sene hadi 3 seneni alsin. Ondan sonra gorursun kendini potansiyelini istersen Steroid'e basvurursun. Zaten daha cok yenisin bu yılı en iyi şekilde dolu dolu geçir.

I believe in Fitness
Hoxam arkadas sanirin yag oranini %3 azaltmak istedigini soylemis.%3 e zaten cekemez

Creatin oneririm, balik yagi, ve istersen whey protein kullanabilirsin. Ama listenin en basinda creatin olsun. Unutma %6 yağ oraniyla maksimum 76 kg olabilirsin oda genetik iyiyse. Tahmini kolun 37-38 cm olur. 45-50 cm paramparca olmaz. %6 yag sagliksizdir %7-8 hedefle. Gerci %10-12 yag oraniyla bile 76 kiloda estetik olabilirsin. Boyuna gore konusuyorum.

I believe in Fitness

zaten yüzde 6 lara çekmek istemiyorum. şuanki yağ oranımı bilmiyorum ama göbeğimde biraz yağlanma var uzun süreli yapacağım için bu sporu karın kasımın olmasınıda istiyorum ve alt göğüste yağlanmalar var onu yakmak istiyorum

sizce whey+kreatin kombini iyimidir ?

I believe in Fitness

ben de şunu söyleyeyim,birkaç belli başlı yöntem var ortalama gelişim hesabı yapmak için,hatta bu konuyla ilgili derleme makaleler çevirisi yapmayı planlıyorum,yıllaaar sonra 176 boyda o yağ oranıyla yaklaşık ancak o kilo olur evet,fakat kolu 40ın üstünü görebilir rahatlıkla.37-38 biraz az bir rakam olur.

ben de şunu söyleyeyim,birkaç belli başlı yöntem var ortalama gelişim hesabı yapmak için,hatta bu konuyla ilgili derleme makaleler çevirisi yapmayı planlıyorum,yıllaaar sonra 176 boyda o yağ oranıyla yaklaşık ancak o kilo olur evet,fakat kolu 40ın üstünü görebilir rahatlıkla.37-38 biraz az bir rakam olur.
Olabilir, ama yinede arkadasi fazla beklentiye sokmamak lazim. 40 olursa zaten gayet estetik olacaktir diye tahmin ediyorum. Deneyip gorecek.

I believe in Fitness

%10 yag oraninda hacimli olsa cok daha estetik olur bana kalirsa hemde kas gelisimi acisindan yolu acilir sonucta dogal olarak bahsettigi yag oraninda cok hacim alamaz.

Back
Yukarı