Lutfen benı aydınlatın :)

kular15

Üye
İyi günler arkadaslar ben 17 yasında ve 95 kıloyum.

Ve bende kas yaparak vucudumun sekıllenmesını ıstıyorum.

Ve birkac sorum olucak

95 kıloyum ve yaglar yuzunden kaslarım gozukmezmi
Kilo vermeden agırlık çalışmamalımıyım.

Yada kilo verirken agırlık calıssam kılo verdıkten sonra vucudumdakı kaslar ortaya cıkarmı lutfen benı aydınlatın.
Teşekkurler

Aģirlik çalismak sana kilo vermende yardimci olur. Fazladan kalori yaktirir ben kardio bile yapmiyodum şu an kilo verme dònemindeyim sadece agirlik calisarak kilo vermeye calisiyorum. Tabii fırsatım olsa koşu da yaparim ama zaman olmuyor . Yaģli vucudda kaslarin hatları pek belli olmaz yaģ yak koşu yap diyet yap ve ağırlık caliş.

Kilo vermeden agırlık çalışmamalımıyım.
Teşekkurler

bu nasil soru böyle biseyi kimden duydun :D birkac yerde de gördum soruyorlar kilo vermeden agirlik calismalimiyim diye. Tabii ki caliscaksin. Kas yapmak istiyorsan.

ya ne bılıyım sımdı mesela yag yakcam dıyosun kas calısıyosun arada kaslarda gıdıyo ya ondan :D

ayrıca tesekkur ederım cevabın ıcın :)

ya sole bı olayda var hanı ben kıloda vermek ıstıyom ya kas yaparken kılo almiyim

ya ben uyugulayabılecegım bır beslenme programı bılmıyorum benım yasım 17 kılom 95 ve boyum 1.81 varmı bu duruma gore bı onerebılecegın program

forumun beslenme programı na göz at açılan yuzlerce konu var arastır yetmez ise nette arastır iiyice herkese dediğim gibi ne yapacağını değil ne yapabileceğini söliebiliriz burda sen butun bilgileri alıp harmanlayıp deniyip görüceksin farkı kendinde kendin yaratıcaksın arastırıcaksın kısaca

Bu sıkıntı benim arkadaşlardada var ağirlik caliscam kilo alirim diye. Yav neyin kilosunu alcan onu bir sor kendine :D kilo almazsin agirlikla. Kas alırsın biraz oda gram olarak yani kilo bile etmez. Merak etme agirlik calismak kilo aldirmaz devam et sen sporuna korkun olmasin

Benim de boyum 1.78 kilam 85 protein tozu kullanmak istiyorum kullanmalimiyim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı