Yüksek ağırlıkla başlayıp, hiç ara vermeden hafife doğru giderek, omuzlardaki gerilimi sonuna kadar korudu. Helal olsun!Adam set araları dinlenmiyor.Bence o yüzden ağırlığı düşürüp devam etmek zorunda kalıyor![]()
Bu şekilde hiç denemedim Blonde..! Yana açış hareketlerini özellikle sevdiğim için, şu ara aynen devam ediyorum. Ancak ilgimi de çekmedi değil; videodaki sistemi bir antrenmanda deneyerek (yaşayarak) görmek lazım.Adamin yaptiğina drop set deniyor. Devamli yapilmasi çok zararlidir sen normal devam et bence nasıl calisiyorsan.
Ben mesela biceps antrenmanlarımın bitiminde, bitirici hareket mahiyetinde boş barla tükeninceye kadar yaparım. Artık en sonunda damarlar belirginleşmeye başlar. Ne hikmetse, bu spora canı gönülden sevenler pump deyince yüzü güler. Özellikle benim. İstersen omuz antrenmanında yaşayalım ve görelim, ne dersin.Çok etkilidir aslinda. Forumda drop set diye arat. Eline normal calistigindan biraz daha agir bi kilo aalip sete basliyorsun. Ama seti tam bitiremiyecek bir agirlikla. Yapabildigin kadar tekrar yapip hiç dinlenmeden daha az bir agirlikla yapabilsigin kadar tekrar yapip tukentiginde birakip hic dinlenmeden yine daha hafif bir agirlikla devam. Tam detaylari icin sabit basliklarda ant sistemleri özer baysal mi neydi öyle bi baslik var arastir derim. Kani pompalamak pump için super ama 2 haftada bir 1 kere yapmak lazim zaraelidir kaslari fena yipratir arastir derim.
Olaya yaklaşımın da ayrıca güzeldi Moothy, Aklıma geldikçe gülüyorum şu kanat çırpma bahsine...Nasil yaparsaniz yapin yeterki yavas yapin,o kadar hizli yapanlar varki adam salondan eve dogru kanat cirpiyor resmen