Yumurta Akı Tozu !
Merhaba arkadaşlar, 20 yıl kadar bir süre ara verdikten sonra tekrar spora başladım. Yaklaşık 9 aydır düzenli ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Biceps ölçüm 39cm den 45cm e kadar geldi, aslında bir süre önce
47 cm lik biceps'lere sahiptim ama 2 ay (maddi sıkıntı yüzünden) protein alımını kesmek zorunda kaldım, kaslarım resmen eridi. Neyse, eski body ci bir arkadaşım sağ olsun yurt dışından bana 3 kg. yumurta akı tozu getirmiş.
Evet, Türkiye'de de satılıyor ama 50 TL... yurt dışından bana geliş
fiyatı 30 TL.
Neyse, yumurta akı tozu berbat kokusu ve tadı olan bir ürün ancak eşimin pratik zekasıyla
bu iğrenç tozu tatlandırmayı başardım, hemde piyasadaki meşhur whey proteinler kadar lezzetli hala getirdim. Tam olarak 1,5 aydır kullanıyorum ve bu sürede kaslarımı tekrar toparladım, bicepslerim dediğim gibi 45 cm'i yakaladı, omuzlarım toparlandı. Eğer bu yumurta akı tozundan bu şekilde verim almaya devam edersem sonucu sizlerle paylaşacağım.
Dediğim gibi basit ve özel formülle o iğrenç tat ve kokudan eser kalmıyor, çilekli süt içer gibi... diğer aromalar yeterli olmuyor, en iyisi çilek
Görüşmek üzere.
Genişletmek için tıkla...