Xuqa
Üye
Merhaba arkadaslar ben bu sporda yenıyım yarın ilk haftamı tamamlayacağım . Salona gidiyorum gayet güzel, aletler falanda iyi.
Şimdi benim bir sorunum ve sorum var.
Kilo=84.5'di 2 haftada Evde Koşu bandı ile Kardioyla 82.5 şu an
Boy= 1.75-1.77 arası
Yaş=17
Amaç= Yaza kadar Yağ yakımı ve görüntüye yeticek kadarda Vücut çalışmak.
Salonda Henüz yeni başladığım için Program Haftaya pazartesi Hazırlanacakmış.
Bugün Antremanımı bitirdim salondan çıktım tam gidicem. Hoca geldi nasıl gitti falan diye sordu etti. Dedim iyi işte.
Program için yarın uğrada boy kilo falan bilgileri alayım senin dedi.
Bende ayak üstü söyleyiverdim
Fitness + Body yazıcağını düşündüğümden Durumu açıkladım.Evde Kondisyon ve en az 100 mekik yaptığımı sadece Vücut çalışsam evdede kondisyon ile devam etsem olurmu gibisinden sordum.
Hoca bakdı bakdı.. , Bak sende yavasdan sarkmalar baslamıs dedi Zaten yanları eritmişsin biraz, kondisyon devam edersen Sarkma olursa bir daha Zor toplarsın çok zor toplarsın dedi.
Sana ne evde kondisyon ne de burada
Yer hareketleri ve Vücut çalışcaz dedi...
Afedersiniz ama vucut we yer hareketleriyle Göbeği nasıl eriticem? koşu ve kardio falan olmadan?:S Sarkma olayından tırstım...
Ve birde boy olayı var yaş 17 ama boy uzamasını durdururmu çalışmalar napar tam bi bilgim yok yarın detaylı konuşucam hoca ile. Yinede fikri olan varsa yazabilirseniz sevirim.
Forumda gerekli araştırmayı yaptım fakat kesin bir bilgiye ulaşamadığım için açma gereği duydum. Umarım yardımcı olabilirsiniz
Çok teşekkürler.
Şimdi benim bir sorunum ve sorum var.
Kilo=84.5'di 2 haftada Evde Koşu bandı ile Kardioyla 82.5 şu an
Boy= 1.75-1.77 arası
Yaş=17
Amaç= Yaza kadar Yağ yakımı ve görüntüye yeticek kadarda Vücut çalışmak.
Salonda Henüz yeni başladığım için Program Haftaya pazartesi Hazırlanacakmış.
Bugün Antremanımı bitirdim salondan çıktım tam gidicem. Hoca geldi nasıl gitti falan diye sordu etti. Dedim iyi işte.
Program için yarın uğrada boy kilo falan bilgileri alayım senin dedi.
Bende ayak üstü söyleyiverdim
Fitness + Body yazıcağını düşündüğümden Durumu açıkladım.Evde Kondisyon ve en az 100 mekik yaptığımı sadece Vücut çalışsam evdede kondisyon ile devam etsem olurmu gibisinden sordum.
Hoca bakdı bakdı.. , Bak sende yavasdan sarkmalar baslamıs dedi Zaten yanları eritmişsin biraz, kondisyon devam edersen Sarkma olursa bir daha Zor toplarsın çok zor toplarsın dedi.
Sana ne evde kondisyon ne de burada
Yer hareketleri ve Vücut çalışcaz dedi...
Afedersiniz ama vucut we yer hareketleriyle Göbeği nasıl eriticem? koşu ve kardio falan olmadan?:S Sarkma olayından tırstım...
Ve birde boy olayı var yaş 17 ama boy uzamasını durdururmu çalışmalar napar tam bi bilgim yok yarın detaylı konuşucam hoca ile. Yinede fikri olan varsa yazabilirseniz sevirim.
Forumda gerekli araştırmayı yaptım fakat kesin bir bilgiye ulaşamadığım için açma gereği duydum. Umarım yardımcı olabilirsiniz
Çok teşekkürler.