Kombinasyonum hakkında

Boy:1.75
Kilo:75

yaptığım kombinasyon şudur;

Muscle Tech - Mass Tech(bunun yerine Ultimate Nutrition - Iso Mass Xtreme alabilirim)
Weider - Amino 3050
Weider - L-Glutamine
MusclePharm - Assault
Ultimate Nutrition - Creatine

görüş belirtmek isteyen varsa seve seve dinlerim.şimdiden teşekkürler.:)

Son düzenleme:
Revolt iki soru sormak istiyorum.

Kombinende herşey var ama en temel besin desteği protein tozu yok. Bunun bir nedeni varmı?

Birde bu kombinenin hakkını verecek şekilde antrenman çıkarabiliyormusun. ( bu soruyu sormamdaki neden birçok kişi bu tür kombinelere çok erken başlıyor sonuçta bu supplementlere para veriyoruz ziyan olmasını istemeyiz. )

yazdığım diğer supplementlardan karşıladığımı düşünüyorum.
ki eğer iso mass alırsam onda süt ile karıştırınca 72gr protein oluyor(ölçek başına 24gr)

çalışırken salonda inliyorum diyeyim gerisini sen anla :)

ayrıca yorumun için teşekkür ederim :)

editleme tuşu yok o yüzden buraya yazıyorum.
Glutamine'den ölçek başına 5gr protein
Amino 3050'den tablet başına 3gr protein(6 tablet kullanıcam yani 18gr protein)
Mass tech'den 5 ölçek 40gr protein

yani toplamda 63 gr protein.günlük 63 gr protein yeterlidir bence :)

@tigerrr
bu kombinasyona 10 gün sonra falan başlıcam şu aralar aşırı derecede bozuk uyku düzenim fakat 10güne düzenlerim.
@aramiss
onu ben nasıl unuttum ya.doğru fazla olur eğer creatine'de ayrı olarak alırsam...teşekkürler.:)

Mass-techi günde kaç kere kullanacaksın. İhtiyacın olan creatini sağlamayabilir sonuçta.

Aynı durum bendede var. Bendede creatin ve mass tech var ondan dedim :) mass tech i Ant olmayan günlerde kullanmıyorum. Sen kullancakmısın mass tech i ?

kullanıcam.
vücut dinlenirken gelişiyor.sabahları kahvaltıdan sonra 2.5ölçek süt ile alırım gece yatmadan önce 2.5ölçek süt ile alırım diye düşünüyorum.

Back
Yukarı