Kollar hakkında pek bilgim yok açıkçası parçalama yönündeyim sizce kol çok mu yağlı yoksa hacimmi var ağır laflar olmayacak şekilde yorumlarsiniz sevinirim

Hocam silinmiş benim dışarıdan pazı lar gözükmüyor sadece içeriden 3 4 aydır gidiyorum daha öncesinde 5 ay gitti ama 1 ay ara vermiştim anlamadım bende pazı cikmicak hiç gibime geliyor 30-34 du 37-40 oldu hacım büyüyor kas nerde anlamadimbence sağlıklı yorumlar için daha net ve başka açılardan pozlar atmalısın![]()
Aynen öyle dediğim gibi cm olarak kol büyüyor ama kas nerde anlamadimyani bence kolların kalınlığı falan iyi durumda ama, pazunun biraz daha şiş durması gerekmiyor muydu?
Hocam yağ ve suyu nasıl yok edebilirim peki ben whey protein ve bcaa ağırlık li amino asit bileşimi içiyorum glutamin Vs var içindeKasin uzerinde yag ve su var bu yuzden parcali gozukmuyor ayriyette tepe bolgesini cikartmak istiyorsan biceps antrenmaninda preacher curl ve const. Curlu ekleyebilirsin
Hocam siz donanimhaber de de takiliyorsunuz dimi pp dan anladım.efekt koyup atmasanız daha mantıklı olmaz mı