Kollarını Büyütmek İsteyenler İçin

Merhaba Arkadaşlar.
Kolları inatçı olanlar (gelişemeyenler) veya daha hızlı geliştirmek isteyenler için bi video yaptım.

Antrenman programını en kısa zamanda vericem takipte kalınız.
Ek açıklamaları kapatmadan izleyin söylemeyi unuttuğum şeyler yazıyor.
İlk videom hatalı kelimeler olursa kusura bakmayın umarım işinize yaramıştır. :)

Süper,4 gözle şu kollardaki yağları eritip 1 ayda 3 cm büyüten programıı bekliyoruz.[DOUBLEPOST=1426982679][/DOUBLEPOST]Keşke videonda kollarında görünseydi daha güzel olurdu.

Evet yaşım 14 küçümseyebilirsiniz.
Genetik limitinize ulaşmadıysanız sizde videoda dediğim gibi 2-3cm alabilirsiniz.
Benim yağda öyle çok fazla değildi yani sadece define olmasını kapatacak kadar.
Hala videodada görünmüyor kameradan olduğunu düşünüyorum zaten definasyona giricem yazın ( okullar kapanır kapanmaz :D )
---------
Programı videoya almam kısa sürer ama nereye yazarak anlatacağımı filan düşünüyorum belki de videoda ben olmam bilgisayardan resimler şeklinde yazar sesli anlatım yaparım.
Bunun hakkında öneride buluursanız sevinirim :)

Süper,4 gözle şu kollardaki yağları eritip 1 ayda 3 cm büyüten programıı bekliyoruz.[DOUBLEPOST=1426982679][/DOUBLEPOST]Keşke videonda kollarında görünseydi daha güzel olurdu.

Abi bunlar hep bonzaiden valla yazık günah genç arkadaşlara :D :D 1 ayda yağ yakmış üstüne de 3 cm kol eklemiş :D

Şaka bi yana yaşınla dalga gecmiyorum seninle de dalga gecmiyorum yanlis ölcüm yapmissin dostum erken yasta baslamakla hayatinin en dogru kararini yapmissin iyi sporlar

Işte program beyler
Damacanayla biceps curl x50
Close grip damacana preas x50
Bu programdan sonra artık kapınıza gelen sucudan damacanalari alırken usenmeyeceksiniz

HTC One cihazımdan gönderildi

Kolların büyümesi için çoğu kişi Bicepse dikkat eder ve ona odaklanır ama bu doğru bilinen yanlışlardan başka bir şey değildir. Kollarımızın 2/3'ü Tricepsdir. Bu bağlamda kolunu büyütmek istiyen Triceps çalışmalıdır ancak sadece kolları çalıştırmayı önermiyorum. Vücut her yeriyle bir bütündür.

Back
Yukarı