Kol kaslarım (arka kaslar)

13 yaşındayım bir hafta önce 5 kg lık dambıl aldım her gün 5 10 dk aralıklarla 30,20 bazen 50 kez kaldırıyorum toplamda 100 kez kaldırıyorum 4 gün boyunca aralıksız kaldırdım arka kol kasları geliştirmek içinde bir kaç hareket yaptım dambılla
4. günden sonra arka kol kaslarım feci bir şekilde ağrımaya başladı bir şey kaldırınca veya kalkarken bir yerden destek alınca çok kötü ağrıyor 3 gün buz koydum biraz geçti ağrısı , şuan sol kolum az ağrıyor ama sağ kolum biraz daha fazla ağıyor.
Benim size sormak istediğim sorular;
kaç güne kadar kol kaslarımın ağrısı geçer? duh
ilerde bana sorun yapar mı? kafa_
ağırlık kaldırabilir miyim? weightlifter
Acaba liflermi zedelendi?

Boy:179cm
Kilo:72

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 422
Son düzenleme:
13 yaşında wwe hastası bir çocuk idolü john cena gibi kollara sahip olmak istiyor.
heyecan ve heves hat sahfada
tek gereken zaman ve sabır
bakalım bu özellikleri gösterebilecekmi...

Dinlenmeden zorlamışsın kasları... gerçi 5 kilo fazla zorlamaz ama herhalde yeni başlıyorsun ondan olmuştur 1 gün dinlenip 1 gün antreman yapmalısın .. korkucak birşey yok kolların geçer yakında geçtiginde ise dedigim gibi dinlenerek antreman yapman lazım.. :)

Biz 13 yaşındayken mahallede dokuz aylık oynar hava kararınca saklambaça dönerdik fakat bu yeni nesil kardeşlerimiz nelere özeniyor bence gereksiz uğraş veriyorsun 100 kere kaldırdım demişsin ne gerek vardı.Annen ile pazara gidip poşetleri taşısan yine yeter sana lütfen biraz dikkatli olalım bırakalım vücut kendini geliştirsin belli bir yaşa geldikten sonra sen devam ettirirsin bu gelişimini.

13 yaşında olmak vardı. Girerdim yüzme-futbol-basketbol kulubüne... Bu yaşta uğraştığınız iş değil. Tek önerim bir spora yönelmendir.

1 haftaya kadar agrıya bılır sureklı calısırsanız bır sure sonra agrılar daha cabuk bıtıcektır bırkac gun de hergun kol calısmayın en az 2 gun dınlensın kolunu mesala bıceps calısın 2 gun sonra arka kol gıbı fazla calışmak daha hızlı buyuycek demek degıl ayrıca agrıyan kası calıstırma bekle agrısının gecmesını

Back
Yukarı