Kol Büyüklüğü?

bende buna katılıyorum tabı sadece şekilde değildir önemli olan güçte cok önemlidir bence

benim kollar kücükmüs yav bi büyüdüler hevesle ne hikmetse durdular simdi 29'la basladım 2ayda 7cm büyüdü 2aydırda pek bi durum yok kolların altı zaten tarla gibi oldu çatlaklardan ama kısmet 35cm:/...

hayır zaten yanlıs yazmısım skilful 3ayda 6cm genişledi 29'dan 35'e cıktım oyun oynuyodum 2bölüm chapter 7'deydim onu yazmısım kolumu yazıcagıma gece 1 falandı zaten ama arkadaşlar öyle cıkısınca bişey yazasım gelmedi...

Son düzenleme:
hayır zaten yanlıs yazmısım skilful 3ayda 6cm genişledi 29'dan 35'e cıktım oyun oynuyodum 2bölüm chapter 7'deydim onu yazmısım kolumu yazıcagıma gece 1 falandı zaten ama arkadaşlar öyle cıkısınca bişey yazasım gelmedi...
anladım.boşver arkadaşlar keyfine baksın senın doğrun sana yeterthums:3 ayda 6 cm hemde temeli olmadan çok iyi bir ilerleme kutlarım seni.bu kadar hızlı hacim aldıysan son 3 ayda gayet iyi beslenip kilo almışsındırda.

Spora yeni başlamış birisi için ilk 4,5 ayın çok önemli olduğuna ve vücudun en iyi tepkileri bu zaman dilimi içerisinde verdiğine hepimiz hemfikirsek; beslenmesine dikkat eden,sporunu aksatmayan birisininde 29 cm'den 35 cm'ye çıkmasına çokda şaşırmamalıyız bana göre.

Eğerki belli bir aşamaya gelmiş birisi 4 ayda 6 cm daha ölçü aldım derse acaba denilebilir ama bu durumda şaşırılacak çokda bir şey yok bana göre.

İyi çalışmalar dilerim.

valla yavas yavas herseyi dededim

test
anapolon 50
prim/sus
winstrol/sus
simdi sus/prim/deca

ne kremi kulanayim :D

kasap kullandığın bu kadar şeye rağmen 42 cm az olmuş doğrusu.başladığında kaç cm idi.

benim kollar kücükmüs yav bi büyüdüler hevesle ne hikmetse durdular simdi 29'la basladım 2ayda 7cm büyüdü 2aydırda pek bi durum yok kolların altı zaten tarla gibi oldu çatlaklardan ama kısmet 35cm:/...

cloud 2 ayda 7 cm büyütmenin formülünü verde(antreman beslenme hormon vs) bizde uygulayalım.2 ayda 7 cm büyütürsek 10 ayda 70 cm ye ulaşıp colemana hava atarız.

Back
Yukarı