Iyi akşamlar herkese. Kilo verme konusunda bisey sorcam. Beslenmemden bahsedeyim öncelikle. Sabah 1 tam + 2 tane yumurta beyazi, 1 avakado ve 1 fincan yeşil çay saat 9:30-10:00 gibi 1 tane yeşil ekşi elma öğle arasi bir orta boy kase yağsiz tuzsuz bulgur pilavi yiyorum okul sonu da direk eve gidip 1 fincan sade gold kahve içiyorum 20 dk fln sonra antrenmana gidiyorum. Antrenman çikisi 200 gram tavuk göğsü suda haşlama, 4 yumurta beyazi ve 1-2 fincan yeşil çay iciyorum ardindan bisey yemeden 2-3 saat sonra fln yatiyorum. Antrenmanlarda da once koşu yapiyorum 30 dk (10 dk 8. Seviye, 10 dk 8.5 seviye, 10 dk 9. Seviye seklinde). Bütün bunlara rağmen kilo veremiyorum ayni kiloda sayiyorum ha yağ yakimi bariz var 1. Aydir duzenli diyet yapiyorum bel, göbek, kalça bayaği gitti baslangica göre, sirt, biceps, triceps fln iyi gelişti hatta göğüs de gelisti ama amacim göğüsteki yagi eritmekken alt taraflara gore çok yavaş eriyor yukarda bahsettigim gibi kilo ise yerinde sayiyor resmen
kilo vermeyi ve göğüsdeki yağlari eritmeyi nasil hizlandirabilirim birazcık da olsa?