oncelikle selamlar. yasim 23, boyum 167cm, kilom 114. daha once birkac kez diyet yapmayi denemis birisiyim ki bunlardan birisi protein diyeti olan dukan diyetiydi. sonuclarindan memnun kalsam da bir sure sonra gelen sıkılma hissiyle biraktim ve misliyle geri aldim.bu yuzden artik duzenli bir beslenme programina uymayi ve bunu surdurmeyi istiyorum.
universitede oldugumdan dolayi her an her yiyecegi bulmam oldukca zor. bu tip durumlar icin alternatifler verebilir ve mevcut programimi yorumlarsaniz sevinirim.
sabah:
domates
salatalik
light peynir
haslama yumurta 1 adet
taze portakal suyu
2 dilim tam tahilli ekmek
ara: yogurt ya da elma
ogle:
sebze yemegi
corba
1 dilim kepek ekmegi
ara: bir onceki arada ne yediysem digeri
aksam:
sebze yemegi ya da corba
bulgur pilavi ya da sehriye pilavi
1 dilim tam tahilli ekmek
son ara saat 8'de: yogurt
protein bakimindan programda eksik oldugunun farkindayim fakat ancak iki gunde bir tavuk gogus izgara ekleyebilirim.
spor konusu icin yeni bir baslik acip kirlilik yapmayayim. sabah kahvalti oncesi yarim saat yuruyusle ise baslamayi dusunuyorum. ayrica iki adet 5er kiloluk dambila sahibim fakat bu surecte nasil faydalanabilirim bir fikrim yok.
dogru ya da yanlis, eksik ya da fazla gibi tum elestirilere acigim. yardimci olabilecek herkese tesekkur ederim.
universitede oldugumdan dolayi her an her yiyecegi bulmam oldukca zor. bu tip durumlar icin alternatifler verebilir ve mevcut programimi yorumlarsaniz sevinirim.
sabah:
domates
salatalik
light peynir
haslama yumurta 1 adet
taze portakal suyu
2 dilim tam tahilli ekmek
ara: yogurt ya da elma
ogle:
sebze yemegi
corba
1 dilim kepek ekmegi
ara: bir onceki arada ne yediysem digeri
aksam:
sebze yemegi ya da corba
bulgur pilavi ya da sehriye pilavi
1 dilim tam tahilli ekmek
son ara saat 8'de: yogurt
protein bakimindan programda eksik oldugunun farkindayim fakat ancak iki gunde bir tavuk gogus izgara ekleyebilirim.
spor konusu icin yeni bir baslik acip kirlilik yapmayayim. sabah kahvalti oncesi yarim saat yuruyusle ise baslamayi dusunuyorum. ayrica iki adet 5er kiloluk dambila sahibim fakat bu surecte nasil faydalanabilirim bir fikrim yok.
dogru ya da yanlis, eksik ya da fazla gibi tum elestirilere acigim. yardimci olabilecek herkese tesekkur ederim.