Kilo aldırıcı Beslenme programım buyrun :)

Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar :)

Spora başladığımda vücüt yağ oranımı ölçmek için makineye çıktığımda makine error vermişti çok zayıftım boyun 1.85 olamasına rağmen kilom 59'du.
Spor hocamın hazırlamış olduğu brogramı yaklaşık 25 gündür eksiksiz uyguluyorum ve dün tartıldığımda kilom 66'dı çok şaşırdım ilk baslarda tartı yanlış sandım ama eczanede 3 kişi daha tartıldı doğruydu neyse şimdi birde aldığım kilolar yağ değil arkadaşlar düzenli sporumuda yapıyorum tabiki haftada 5 gün 2 gün dinlenme ve bunun yanında düzenli uykuda girince gelişme gösterdim şimdi listemi paylaşacağım.

Sabah kahvaltı
İki kibrit kutusu kadar peynir yada kaşar peyniri, 5-6 adet zeytin,4-6 yumurta,domates salatalık,bir miktar ekmek fazla değil,pekmez

Ara öğün

Tuzlu bisküvi tarzı şeyler,pekmez,meyve (muz),süt

Öğle yemeği
En az 100 gr et, yanında pilav yada makarna, yoğurt, biraz ekmek, sebze (Arkadaşlar şimdi pilavı ne kadar yiyorsun diyenlere 4su bardağı ile yapılmıiş bir tencere pilavı yarısını öğle yemeğinde yarısını aksama yiyorum yani kendinizi zorlayın doyana kadar pilav)

Ara Öğün

Kuvvetli bir tatlı baklava,fıslıklı tatlı, sütlac, süt, yulaf ezmesi 100gr

Akşam yemeği

En az 200gr et içeren bir ana yemek pilav yada makarna,yoğurt,salata

Ara öğün

Süt, pekmez, salata

Arkadaşlar aksam spor yaptığım için Sublement kullanıyorum sadece Oda spordan önce ve spordan 20dk sonra whey protein tozu kullanıyorum oda 5 gündür herkeze iyi forumlar.

Spordan once whey gereksiz. Sabah al[DOUBLEPOST=1397843916][/DOUBLEPOST]Tatlilar bisküviler yerine daha sağlikli karbolar almani öneririm. Protein bar yapip tuketebilirsin ara ögunde

arkadaşa katılıyorum güne bşalamadan 1 saat önce kalkıp protein tozunu al yat 1 saat sonra kalktıgında kahvaltını et. extra olarak 1 öğünde o kadar ağır yemekdense biraz gün içine dağıtman daha iyi olur hem miden zorlanmaz hemde iyi sindirirsin

Spordan once whey gereksiz. Sabah al[DOUBLEPOST=1397843916][/DOUBLEPOST]Tatlilar bisküviler yerine daha sağlikli karbolar almani öneririm. Protein bar yapip tuketebilirsin ara ögunde
Yorumun için teşekkürler Spor saatlerim akşam 9 olduğu için önce ve sonrası alıyordum yinede sabah kahvaltıda almalımıyım ?[DOUBLEPOST=1397894347][/DOUBLEPOST]
arkadaşa katılıyorum güne bşalamadan 1 saat önce kalkıp protein tozunu al yat 1 saat sonra kalktıgında kahvaltını et. extra olarak 1 öğünde o kadar ağır yemekdense biraz gün içine dağıtman daha iyi olur hem miden zorlanmaz hemde iyi sindirirsin
Teşekkür ederim spor saatim aksam 9 olduğu için öyle yapıyordum hocamla konusup değiştiricem ve sizce ek sublement almalınmıyım ?

Kahvaltidan 45 dk önce alman daha iyi olur uyanır uyanmaz hemen mutfağa kos whey iç :)[DOUBLEPOST=1397897402][/DOUBLEPOST]Akşam spordan sonra yemek yemiyorsun herhalde. Spor saatini erkene almaya çalis spordan 1 saat sonra bol karbolu ve bol proteinli bir yemek ye.

Kahvaltidan 45 dk önce alman daha iyi olur uyanır uyanmaz hemen mutfağa kos whey iç :)[DOUBLEPOST=1397897402][/DOUBLEPOST]Akşam spordan sonra yemek yemiyorsun herhalde. Spor saatini erkene almaya çalis spordan 1 saat sonra bol karbolu ve bol proteinli bir yemek ye.
Daha yararlı olur diyorsunuz yani tamam deniycem :D
spordan önce yiyorum aksam yemeğini spordan sonrada atıstırıyorum genelde bir tam ekmek kokoreç abanıyorum :D ama

Spordan sonra kaslarda karbo depolari azalır ve genişler. Alım kapasitesi artar . Yani asıl kas yapmak icin spordan sonraki ilk ögun cok önemli. Spordan sonra 400- 500 ml üzüm suyu ve whey iç 1 saat sonra yiyebildigin kadar pilav yada makarna yanina 150 gr tavuk balik yada et yemen. İdman saatini erkene alman lazim.

Spordan sonra kaslarda karbo depolari azalır ve genişler. Alım kapasitesi artar . Yani asıl kas yapmak icin spordan sonraki ilk ögun cok önemli. Spordan sonra 400- 500 ml üzüm suyu ve whey iç 1 saat sonra yiyebildigin kadar pilav yada makarna yanina 150 gr tavuk balik yada et yemen. İdman saatini erkene alman lazim.
idman saatimi erkene almam imkansız çünkü çalışmak zorundayım :/ idman sonrası besinlerime çok dikkat edicem bundan sonra teşekkür ederim yorumun için:)

Back
Yukarı