Evet arkadaşlar Ayın 12sinde spora başladım.Artık kardiyo kısmını haftada 3 gün dışarda 5km yürüyüş-koşu formunda devam ettiricem.Beslenmeyi düzene oturttum.Kg olarak 71 kiloyu görmüş bulundum.Artık yavaş ve sağlıklı biçimde kg almaya bakıcam.
12 sinden bu yana tam olarak düzenli besleniyorum denilebilir.
Off günler;
Sadece sabah 1 ölçek gaspari myofusion alıyorum.(Kahvaltıdan önce)
Kahvaltı klasik 4 yumurta(2 tam) ,beyaz peynir,zeytin,domates şeklinde.(bazen tereyağ bal da tüketiyorum.)
Öğlen 150 gram tavuk tüketiyorum.;
Akşam 150 gram tavuk veya 1 adet 160grm ton balığı oluyor.
Ara öğün yok.Elma sirkesi artık almıyorum.Yeşilçay içmeye devam ediyorum.Balık yağını almaya devam.
Spor yaptığım günler ise ;
Sabah aç karna 1 ölçek protein tozu aradan 45dk-1 saat sonra 3-4 yumurtalı kahvaltı yanında 2 dilim tam buğday ekmeği tüketiyorum.
Antremana gidiyorum ardından.
Antremandan hemen sonra 1 ölçek protein tozu yine (suyla tüketiyorum yağlanmaya müsait vucudum olduğundan)
Antremandan 1-1,30 saat sonra
75-100 gram makarna veya esmer pirinç ,bulgur yanındada 150 gram kadar tavuk tüketiyorum.
Akşam öğününde ise karbonhidrat almıyorum.Tavuk veya ton balığı ile geçiştiriyorum.Bazen yumurtalı kıyma oluyor.
++++
Hydroxcut Hardcore Elite kullanmaktan vazcaydım sonanda salon hocası beynimi yıkadı diyebilirim.Kışa sakla yazın ztn çok sıcak gereği yok filan dedi.Yağ yakıcılar kışa kaldı diyebilirim.Mrm Cla + Now Carnitine de aynı şekilde.Banada çok mantıklı geldi kesinlikle yazın gerek yok.Ztn su içinde kalıyorum
Su an için günde off günlerde min 110 kadar spor günleri 140 gr kadar protein alıyorum yeterli bence.
Antreman sistemi olarak 12 sinde ve bugun ağırlıkları max yapıp Tam vucut çalışması yaptım.(12-10-8-6 setleri şeklinde)Programda Circuit olarak yazıyor.
Gerçekten antremanın ne demek olduğunu yeni öğrendim diyebilirim.Antreman sonrası eve yürüyecek halim kalmıyor.Ne kollarda his oluyor ne omuzlarda fena bir durum.
Tatlı vs. alımı kışın her ne kadar zor olsada yememek için kendimi tutuyorum.
Kola yok.Şeker yok.Tuz 5gr kadar alıyorum günlük.Yoğurt 1 kase yiyorum.
Günlük 3.5 litreden aşağı su almak yok yine .
Bu arada belirtiyim ilk protein tozum olmasına rağmen tadı gayet güzel

(Gaspari Myofusion) . Bu yorumu daha önce forumda gördüğüm genel protein tozları yorumları bazında söylüyorum çok ürkmüştüm kefirden kötü bir tad bekliyodum.(kefiride severim yanlış anlaşılmasın

) ilk aldığımda sütle içmiştim milkshakeden farkı yok yani.
Gelişmeleri adım adım sizlerle paylaşmaya devam edicem.K.gelsin herkese
Spor sonrası beslenmem bu durumda şu an;