Benim psikolojimi ve ruh sağlığımı bozan tek şey yağlarımdır.
Özgüvenim,duruşum,yürüyüşüm,arkadaşlık ilişkilerim,giyinişim ve daha birçok şey bozuldu..
Bir kız arkadaşım var.Birbirimize deliler gibi aşığız.Fakat ben bu kilolar yüzünden çok huzursuz ve rahatsızım.
O yakışıklısın,fazlalığın yok,karizmatiksin diyor ama artık ben komplex haline getirdim.Yaşamıyan anlamaz neticede.
İnanın problemlerim,sorunlarım çok fazla hepsini buradan yazamıyorum üzgünüm.
Obsesif Komplusif Bozukluk yaşıyorum bu yüzden.
Haziran gelmeden hedefime ulaşmam gerekiyor.Coyote,Achilles1980 beni anlıyor musunuz?Yardımınıza ihtiyacım var.
Bak dostum kesinlikle psikolojin çoktan bozulmuş elinden biri tutsa deseki seni 1 ayda ilaçla su hale getiricem ona bile razı durumdasın.
Senin psikolojini bozan yağlar değil yaptığın yanlışların bedelini ödemek zorundasın sana açık açık bunu söylemek istiyorum.
Daha önce disiplinsiz bir hayatın vardı dilediğin saatte yer dilediğin saatte içerdin öncelikle fazla yağlı bir vücudun yoktu.
Sonra bir gün baktınki amma kilo almışım, tabiki er geç olacak birşeydi.
Şimdi diyorsunki bir mucize olsun ve aladinin cini gibi biri üflesin bende düzeliyim.
Önce acı çekmeye hazır olacaksın. Vücudun bir taş ise senin ruhun bir heykeltraş olacak. Başlayacaksın yontmaya. Bazı zamanlarda çok ağir çekic darbeleri vururken bazen ufak tefek çekic darbeleri vuracaksın.
Bir heykel şekillenirken uzun bir zaman geçer oysa sen diyorsunki ben bu heykeli yaparken aynı zamanda onun çirkin her an yıkılacak halde olmasını istiyorum.
Oysa yapman gereken kendini uzaktan izlemek. Sana meditasyon yoga namaz gibi ibadet ve ruh temizleme tekniklerini bosuna önermedim ben. Yaralı bir ruhun var aynaya gidip bakamıyorsun. Beynin dolmuş o kadar mükemmel işleyen bir beyin yapın varken kafanda dusundugun 2 şey kalmış yağsız olmak ve güzel gorunmek.
Bunları bir kenara bırak önce ve kendine sunu söyle ben gerçekten ne istiyorum
çekiç darbelerini attıkça ilerliceksin derinden ve yavaş yavaş bir gün sana baktıklarında inanamıcaklar. Çünkü bir heykel traş taşı öyle bir yontarki günlerce.
Heykeli yapan sabırdır dostum, sanatkarın günlerce süren uğraşları ve sabır.
Kendini bir heykeltraş gibi düşünmelisin vücudunda bir taş. onu yontup ortaya güzel bir eser çıkarıcaksın.
sevgilinde var yardımcın var, tıp var sağlık var. Neden destek almıyorsun?
bazen istediğimiz durumdan cıkmakta zorlanıyoruz o yuzden başa çıkamıyorsan doktorlardan destek almak zorundasın.
Ruhun bir heykeltraş sense bir malzemesin. Onu şekillendirmekte mahvetmekte senın elinde olan birşey.
Sabır denen kavramı iyice öğreneceksin öğrenmek zorundasın.
Vücudunu bir heykeltraş gibi şekillendirirken beyin sağlığınada önem Ruh sağlığınada önem vereceksin ve kendine zaman koyma inanki hüsrana uğramak istemiyorsan bunu yapma.
Sadece sunu söyle kendine ben başarılı olucam. Bu 3 sihirli kelime seni mutlu sona ulaştırır.
Ayrıca acı çekmeye hazır olacaksın, ayrıca sana çok guzel kardio egzersizleri önericem.
Sıradan kardio çalışmalarını boşver at çöpe gitsin koşma yürüme hiç birşey yapma sözlerime kulak ver.
Öncelikle kendine iyi bir çanta bul ve çantanın içine ağirlik koyacaksın. Ancak sırtına zarar vermemesi için ağirlikları havlu ile saracaksın.
Bu çantaya önce 10 kilogram at ve kendine bir mesafe belirle. Örneğin 10 km.
Şimdi bu yolu yürü çantanla beraber kondüsyon kazandıkça sırtındaki yükü arttiricaksın.
Emin ol 3-4 kg yağı böyle yaktım. üstelik 30 kg atıyordum sırtıma ve 1 saatten fazla yürüyordum. Ancak birdenbire değil. yavas yavas yaptım bunu.
Canının yanmasına izin ver. Canın yandıkça ruhun güzelleşicektir buna gerçekten emin olabilirsin.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:09 ----------
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/30/4503.jpg Buda benim size önerdiğim sarmısaklı yogurt. Az önce 2 tam yumurta ile beraber yogurtla yiyorum. Bir avuc sarmısak. doğal bir suplement.
Tekrar ilave edicem kesinlikle kilo vermek istiyorsanız bütün bedeni çalıştıran hareketleri kullanın. Salonda zaman öldürmeyin ve dinlenmeden çalışın.
Kardio için mutlaka Sırt çantası kullanın farkı goruceksınız.