TaoOfJeetKuneDo
Üye
Merhabalar,
Yağ yakımı ile ilgili bir problemim olduğunu daha önce birçok kez belirtmiştim.
Çok yağlı bir vücudum var.Hatta bunun için steroid kullanmayı bile düşündüm ama değerli hocalarımız sayesinde çok şükür vazgeçtim.
Ketojenik diyet hakkında uzun süredir araştırma yapıyorum.Sonunda karar verdim ve bugün hayatımda ilk defa tek başıma çıkıp alışveriş yaptım.
Sucuk,Yumurta,Tam Yağlı Beyaz Peynir,Dilimlenmiş Kaşar Peyniri,Marul,Yulaflı Müsli ( Carb-Up günleri için),Yağsız Süt ve Ton Balığı aldım.Birazdanda Fındık,Badem ve Tavuk Göğsü alıcam.
Vucut ağırlığım 200 Lbs,Yağsız vücut ağırlığım 151 Lbs.
Protein : 151 gr
Yağ : 140 gr
Carbo : 30 Gr
Merak ettiğim birşey var.Mesela 15 gr zeytin yağını nasıl hesaplicam?
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Sizinle hissettiklerimi,yediklerimi,antrenmanlarımı,uyku saatlerimi,fotoğraflarımı hatta videolarımı bile paylaşıcam.
6 Eylül 2010
Boy:185 cm
Kilo:90 Kg (200 lbs)
Kol:39 cm
Bel:100 cm
Six-Packlerimi hiç görmedim görene kadar uyguluyacağım bu diyeti.Çoğu kişi olumlu sonuçlar aldı bu diyetten.Umarım bende istediğim amaca ulaşırım.
Yarın Pazartesi Ve Başlıyorum...
Yağ yakımı ile ilgili bir problemim olduğunu daha önce birçok kez belirtmiştim.
Çok yağlı bir vücudum var.Hatta bunun için steroid kullanmayı bile düşündüm ama değerli hocalarımız sayesinde çok şükür vazgeçtim.
Ketojenik diyet hakkında uzun süredir araştırma yapıyorum.Sonunda karar verdim ve bugün hayatımda ilk defa tek başıma çıkıp alışveriş yaptım.
Sucuk,Yumurta,Tam Yağlı Beyaz Peynir,Dilimlenmiş Kaşar Peyniri,Marul,Yulaflı Müsli ( Carb-Up günleri için),Yağsız Süt ve Ton Balığı aldım.Birazdanda Fındık,Badem ve Tavuk Göğsü alıcam.
Vucut ağırlığım 200 Lbs,Yağsız vücut ağırlığım 151 Lbs.
Protein : 151 gr
Yağ : 140 gr
Carbo : 30 Gr
Merak ettiğim birşey var.Mesela 15 gr zeytin yağını nasıl hesaplicam?
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Sizinle hissettiklerimi,yediklerimi,antrenmanlarımı,uyku saatlerimi,fotoğraflarımı hatta videolarımı bile paylaşıcam.
6 Eylül 2010
Boy:185 cm
Kilo:90 Kg (200 lbs)
Kol:39 cm
Bel:100 cm
Six-Packlerimi hiç görmedim görene kadar uyguluyacağım bu diyeti.Çoğu kişi olumlu sonuçlar aldı bu diyetten.Umarım bende istediğim amaca ulaşırım.
Yarın Pazartesi Ve Başlıyorum...