Kepek ekmegi kilo vermek için yeterlimidir ?

büfedeki kepekli halk ekmeleride oldukça besleyicidir günde en fazla mümkünse 4 dilim yenmeli zaten yavaş yavaş mide alışıyor artık canınız ekmek istemior aramıorsunuz ama benim uyguladığım ve süper sonuç aldığım ekmek yerine ve antremanlara gitmeden önce kullandığım yulaf ezmesi her derde deva :D bir spor yapıomusunuz

Sevgili arkadaşım büfelerde satılan bir halk ekmek türünün çok sağlıklı ve obeziteye düşman olduğu haberlerde söylenmişti ne kadar doğru bilemem çünkü istanbulda yaşamıyorum karadenizliyim :) Spor olarak şahsi arabamı sattım iş yerinde 2 araba var yüzüne bile bakmıyorum her işime yürüyerek gidiyorum.Her akşam carnitin alıp tamamen spor amaçlı yürüyüşe çıkıyorum, birde 500 metrelik bir mendirek var hava güzel olurda başına kadar yürüyerek gidiyorum dönüşte kayaların üzerinden hızlı tempoyla atlaya zıplaya dönüyorum bunu 2 defa tekrarlıyorum.Arada ağırlık çalışıyorum ama bu arada biraz bıraktım çünkü sol kolumda çok ağrı oluştu biraz dinlensin kolum devam edeceğim.Dünden beri de CLA kullanmaya başladım, bir de ender saraç ın karbonatlı su tavsiyesini uyguluyorum.Ama şunu söyleyebilirim, eylül ayında arabamı sattım yürümeye öyle bir alıştım ki ne arabaya binesim geliyor ne araba alasım geliyor.Hatta arkadaşlar bazen görüyor gel diyolar ben yürüyeceğim diyorum :) şöyle söylim, hani insan bazen yan tarafına hafif te öne doğru yatarya, eskiden göbeğimi orada hisediyordum şimdi yüz üstü yatsam bile rahatsız etmiyor.Sadece şu sarkmaları toplamam lazım, onuda uzun zamana yaydım çok acele edip psikolojimi bozmayacağım.

Yulaf ezmesini nereden bulabilirim bazı marketlerde buldum onun içinde şeker oranı yüksek flan gibisinden konular duydum bıraktım :D

büyük marketlerde mutlaka vardır bimde 101 de 1e1 dede olması lazım ama bazen bulunmuyor müslidir sizin baktığınız lifalif olucak sade

Back
Yukarı