Keçi boynuzu pekmezi

bundan 8 sene önce. bir mağazada çalışıyordum. bir keşfettim onu. her sabah 3-4 kaşık yedim. hatta işin ucunu kaçırdım içine baharatlar ceviz fıstık falan atmaya başladım. fişek gibi geziyordum ortalıkta ne günlerdi be.
neyse konuya gelelim. köylük yapılan yerler dışında markaların hepsinde inan ki, fruktoz glikoz şeker ne ararsan var. evde yapabilirsin aslında. benim babaannem yapardı. ezip kaynatacaksın. hazır yeme. evde yaptığını da aşırıya kaçmadan yiyebilirsin.
 
bundan 8 sene önce. bir mağazada çalışıyordum. bir keşfettim onu. her sabah 3-4 kaşık yedim. hatta işin ucunu kaçırdım içine baharatlar ceviz fıstık falan atmaya başladım. fişek gibi geziyordum ortalıkta ne günlerdi be.
neyse konuya gelelim. köylük yapılan yerler dışında markaların hepsinde inan ki, fruktoz glikoz şeker ne ararsan var. evde yapabilirsin aslında. benim babaannem yapardı. ezip kaynatacaksın. hazır yeme. evde yaptığını da aşırıya kaçmadan yiyebilirsin.
Keçiboynuzu yemekle arasında ne farklar var hocam?
 
Keçiboynuzu yemekle arasında ne farklar var hocam?
açıkçası yeme kolaylığı, pratik, sağlıklı (ben haftalarca süren grip öksürüğümü kb pekmeziyle kestiğimi bilirim) ve zaten sindirim açısından çok daha faydalı. ben bir dönem yulafı pekmezle tatlandırıyordum.
aslında öz yemek gerekiyor ama onu tattım ben çok acı ve tatsız geldi.
 
bundan 8 sene önce. bir mağazada çalışıyordum. bir keşfettim onu. her sabah 3-4 kaşık yedim. hatta işin ucunu kaçırdım içine baharatlar ceviz fıstık falan atmaya başladım. fişek gibi geziyordum ortalıkta ne günlerdi be.
neyse konuya gelelim. köylük yapılan yerler dışında markaların hepsinde inan ki, fruktoz glikoz şeker ne ararsan var. evde yapabilirsin aslında. benim babaannem yapardı. ezip kaynatacaksın. hazır yeme. evde yaptığını da aşırıya kaçmadan yiyebilirsin.
etkisi iyi ise sonra niye bıraktınız
 
Back
Yukarı