Keçi boynuzu pekmezi

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve klodiagold tarafından 15 Ağustos 2019 15:38 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. klodiagold
    Offline

    klodiagold Üye

    Katılım:
    Perşembe
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bayan
    Keçi boynuzu pekmezi göbek yaparmı acaba zaten bol miktar göbek yağım var bide göbekten nasıl kurtulurum
     
  2. igormami
    Offline

    igormami Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2018
    Mesajlar:
    750
    Beğenileri:
    213
    Ödül Puanları:
    43
    bundan 8 sene önce. bir mağazada çalışıyordum. bir keşfettim onu. her sabah 3-4 kaşık yedim. hatta işin ucunu kaçırdım içine baharatlar ceviz fıstık falan atmaya başladım. fişek gibi geziyordum ortalıkta ne günlerdi be.
    neyse konuya gelelim. köylük yapılan yerler dışında markaların hepsinde inan ki, fruktoz glikoz şeker ne ararsan var. evde yapabilirsin aslında. benim babaannem yapardı. ezip kaynatacaksın. hazır yeme. evde yaptığını da aşırıya kaçmadan yiyebilirsin.
     
  3. Paraklit
    Offline

    Paraklit Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2019
    Mesajlar:
    107
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis
    Yer:
    Istanbul
    Keçiboynuzu yemekle arasında ne farklar var hocam?
     
  4. igormami
    Offline

    igormami Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2018
    Mesajlar:
    750
    Beğenileri:
    213
    Ödül Puanları:
    43
    açıkçası yeme kolaylığı, pratik, sağlıklı (ben haftalarca süren grip öksürüğümü kb pekmeziyle kestiğimi bilirim) ve zaten sindirim açısından çok daha faydalı. ben bir dönem yulafı pekmezle tatlandırıyordum.
    aslında öz yemek gerekiyor ama onu tattım ben çok acı ve tatsız geldi.
     

Sayfayı Paylaş