Caner23 teşekkür ederim. Sonuçları ve etkileri paylaşırsın

Benimde bu hafta içinde elime geçecek.
Arkadaşlar dün Göğüs ve omuz idmanım vardı. Cidden çok güzel bir idman geçirdim. Ağır idman olmasına rağmen bugün kas ağrılarım yok çok hafif bir sızı var diyebiliriz. Bunu açıkcası recon ve glutamine' e bağlıyorum.
Antrenmanlardan sonra 1 kere reconu kullanmamıştım ve cidden kaslarım ertesi gün ''pertti''. Aynı idmanı yapıp recon kullandığım zaman ise öyle ağrı filan çekmedim. Değişik bir ürün yapmış adamlar.
Superpump max' da ölçeği 2.5 a çıkardım bana mısın demedi. Kafayı yemek üzereyim. Yarın İstanbul'a geri dönüyorum. Evde açılmamış MP Assault var. Neurocore elime ulaşana kadar assaultu kullanabilirim. Superpump max'da evde raflarda ki yerini alacak
Bunun yanı sıra creatine'den de memnun değilim. Yükleme yapılmaması büyük bir avantaj diye aldım. Birde MP'yi öneren bazı arkadaşlarım vardı ama kilo olarak hiç bir etkisini görmedim. Güç artışı olarakta. Zaten su tutmadı vücutta. Aslında bu iyi bir şey ama yanında üründen etki alamayınca ondan da vazgeçeceğim gibi gözüküyor. Evde Gaspari Sizeon var onu açabilirim. Gerçi şuan ki amacım hedefimde ki supplement kombinasyonuna kendimi hazırlamaktı. Sizeon'u o zaman kullanmayı düşünüyordum ama bakalım.
Bunun yanı sıra dün ki beslenmem.
Sabah ilk öğünüm yine yumurta oldu. 8 yumurta beyazı 3 tam yumurta.
2. öğün 3 dilim hindi jambon
Sabah ara öğünüm 4 adet kepekli kraker
Öğle yemeği 1 tabak nohut pilav
Ara öğün olarak ufak sütaş light yoğurt 1 adet
Antrenman sonrası sanırım 300 gr civarı istarvit yemişimdir.
Antrenmandan 1 saat sonra 150 gr karades
Akşam da 300 gr az pişmiş biftek
Geceleyin de bu kadar güzel giden günü kutlamak için 3 arkadaşla teknede rakı ve mezeler
Bu arada yarın İstanbul'a döndüğüm için 6'sına kadar pek ağırlık antrenmanı yapamayacağım daha çok cardio ve yüzme çalışabilirim gibime geliyor. Gerçi evde ağırlık aletleri var ama bakalım.