kaslar yanmyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ucgenbody

Yeni Üye
arkadaşlar bodyde çalışırken ilk başta hocam 15 kilo çalış dedi. 15 kiloda aşırı az geliyor bana bende 25 kg çalışıyorum ama kaslarım yinede yanmıyor. bitek ayak çalışırken ve butterfly haraketi yaparken yanma hissediyorum okadar. diğer bütün alet ve bölgelerde 25kg hiç yakmıyor. kaslar yanmadanda gelişme olur mu acaba bunu sormak istedim.

Haraketi doğru yapmıyorsunuz sanırım . Haraketin ismini forumda aratarak doğru yapılış formunu öğrenin ve mümkün olduğunca yavaş yapın haraketi . Doğru sandığınız yanlışlardan bir tanesi daha çok ağır çalışmak kaslarınızı çok geliştirmez , haraketi doğru yapmak geliştirir.

Haraketi doğru yapmıyorsunuz sanırım . Haraketin ismini forumda aratarak doğru yapılış formunu öğrenin ve mümkün olduğunca yavaş yapın haraketi . Doğru sandığınız yanlışlardan bir tanesi daha çok ağır çalışmak kaslarınızı çok geliştirmez , haraketi doğru yapmak geliştirir.

Ek olarak ağırlıkları fazla artırmak sakatlıklara neden olabilmektedir. Dikkat etmek lazım.

haraketleri %100 dogru yaptıgıma eminim. zaten yanlıs yapılacak haraketler değil.

set aralarını kısa tutmaya çalış o zaman.

hangi hareketleri 25kg ile yapıyorsun net olarak anlatırsan belki yardımcı olabiliriz

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kaslarda-yanma-olmuyor-t63327.html?t=63327

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı