Kaslar nasıl sürekli şişkin kalabilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rohan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rohan

Üye
herkese selam, bilen veya fikri olanlara sorum şu; 5 aydır vg yapıyorum kendime göre orta halli olarak kilo almayı birazda kas yapmayı başardım (5 ay önceki halime göre iyiyim yani 65kg 1,78 boy başlayıp 72kg çıktım) . sorun şu spor yaptıgınızda şişen kaslar spordan sonra pörsüyor :( fakat çoğu kişide dışarıda gezerkende şişkin .. neden kaynaklanıyor ? kür felan mı yapılıyor fark nedir ?

Dostum sen 5 ay onlarda 5 yıldır yapiyolardır o yüzden öyle :) 5 ayda pek bişey bekleme. Kür ne alaka onu anlamadim ? Spor esnasinda kaslara kan pompalaniyor o yuzden kaslar şişkin duruyor kan çekilip vucud normalde donunce kaslar normal görunume dönüyor.

belirli yil spor ve kas insasi + yag orani %9 altinda olunca oyle oluyo

Anlatmanda sıkıntı var :) define demek ist3din heralde . Yag oranini dusurmelisin[DOUBLEPOST=1398714453][/DOUBLEPOST]Kaslari sıkmadan belli oluyor şekilli diyorsan definasyon lazim.

Anlatmanda sıkıntı var :) define demek ist3din heralde . Yag oranini dusurmelisin[DOUBLEPOST=1398714453][/DOUBLEPOST]Kaslari sıkmadan belli oluyor şekilli diyorsan definasyon lazim.
yesss anlatım güçlüğü yaşıyorum son zamanlarda çalışmaktan ve uykusuzluktan beyin hücrelerim azaldı farkındayım. anladım demek yağ oranı düşürmek gerekiyor çalışmaya devam o zaman teşekkürler

Back
Yukarı