Karbonhidrat Kesince Çıldırmak

rollOver

Üye
Merhabalar,

Protein ağırlıklı diyet yapıyodum ara ara kaçamak yapıyodum fakat genel olarak protein harici birşey almıyordum.

Fakat karbonhidrat almayınca veya az alınca çıldırma noktasına geliyorum, öyle bir sinirleniyorum ki anlatamam.

3 ay babamla konuşmadık, her önüme geleni tersliyorum ve kavga ediyorum, okulda hocalarla kavga ediyorum 2-3 kere disipline vericeklerdi tehtit ettim geri çektiler (bende sizi savcılığa veririm hakaret ettiniz diye vs.). Sevgilim aşırı şikayetçi sinirli olmamdan bende hiç memnun değilim.

Ve kilo verme işini takıntı haline getirdim hergün 10 defa tartılıyorum ve sürekli ayna karşısında göbeğime bakıyorum, ve sinirleniyorum eğer o gün gereksiz bişey yediysem.

Karbonhidrat olayını nasıl çözebilirim, sanki karbon alınca hemen kilo alıcakmışım gibi hissediyorum artık psikolojim bozuldu etten de bıktım.

Karbonhidrat alınca da mutlu oluyorum gülüyorum ve yaptıklarımın ne kadar saçma, gereksiz yere kavga ettiğimi düşünüyorum fakat kesince tam tersi yeniden başlıyor..

Boy: 171
Kilo: 68-70 (değişiyor)
Yağ oranı: %14.9

Teşekkür ederim herkese, yazıyı yazarken gene gidip aynaya baktım geri geldim...

Sesli güldüm durumuna :) Zayıflamış mısın bari aynada ? Karbonhidratı sabah uyandığında ve abartmamak kaydıyla öğlenleri al.Basit şekerlerden ( Kola,çikolata vb.) alma sıkıntı olmaz bence.

Sesli güldüm durumuna :) Zayıflamış mısın bari aynada ? Karbonhidratı sabah uyandığında ve abartmamak kaydıyla öğlenleri al.Basit şekerlerden ( Kola,çikolata vb.) alma sıkıntı olmaz bence.

Hocam valla bende gülüyorum :D (bugün aldım karbo) Biraz veriyorum sinirlenice alıyorum geri sarıyorum bişeylere ve kafamın içi ağrıyor böyle baskı yapıyor sinirden

Sabırsızsın ondan bir de aynada değişim göremessin çünkü o göbek içeri gömülerek küçülmüyor orantılı şekilde ufalıyor kafanı fazla takma yeterli miktarda karbonhidrat ve sağlıklı yağ da ( zeytinyağı vs. ) al. Zamanla istediğin sonucu alırsın bu arada %14 yağ oranında göbek falan olmaz ama ilginç :)

Bu kilo, bu yağ oranını takıntı edicrk ne var :) bence senin sorunun psikolojik. Ayrıca gerekli karbonidratı almassan bi gelişimde sağlayamaz kendine eZiyet edersin. Vücudun hangi besinden nekadar ihtiyacı olduğunu araştır forumda yada heryerdr yazar bu. Günlük kalori ihtiyacınında 300-500 gr altına düş abur cubur yeme o yağlar zaten kaybolur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Salıverin kucuk enisteyi :D karbonhidrat azaltinca enerji bulamamaktan sikayet ederler ama sen ucan kusa atarlaniyormussun rambo :) iradesizsin demek ki ve bunu khidrata bagliyorsun. Bende %13um ve definasyona giricem super setler ve kardiyoya basla nisanda bence

Sabırsızsın ondan bir de aynada değişim göremessin çünkü o göbek içeri gömülerek küçülmüyor orantılı şekilde ufalıyor kafanı fazla takma yeterli miktarda karbonhidrat ve sağlıklı yağ da ( zeytinyağı vs. ) al. Zamanla istediğin sonucu alırsın bu arada %14 yağ oranında göbek falan olmaz ama ilginç :)

Hocam yanlar var ve göğüs ucu, omuz-kol ortasında yağlanma var bacaklarda yağlı :(
spor-once.jpg

Yalnız şuan bu halimden daha iyiyim 20 gün önce sanırım bu foto çekildi.

Bu kilo, bu yağ oranını takıntı edicrk ne var :) bence senin sorunun psikolojik. Ayrıca gerekli karbonidratı almassan bi gelişimde sağlayamaz kendine eZiyet edersin. Vücudun hangi besinden nekadar ihtiyacı olduğunu araştır forumda yada heryerdr yazar bu. Günlük kalori ihtiyacınında 300-500 gr altına düş abur cubur yeme o yağlar zaten kaybolur

Tamamdır hocam çok sağolasın araştıracağım :)

Salıverin kucuk enisteyi :D karbonhidrat azaltinca enerji bulamamaktan sikayet ederler ama sen ucan kusa atarlaniyormussun rambo :) iradesizsin demek ki ve bunu khidrata bagliyorsun. Bende %13um ve definasyona giricem super setler ve kardiyoya basla nisanda bence

Normalde de sinirli biriyimde bu kadar değil :D herkese atlıyorum valla öğünlere az az makarna eklemeyi düşünüyorum.

makarna yerine bi kase bulgur pilavı yesen daha iyi makarna da sonuçta hamur irmik -_-

Vücudun bana çok yağlı gözükmedi kalın kemiklerin sanırım ve kas kütlen az

Merhaba,
Karbonhidrat alımını 0 a yakın kısıtlatmak sizi daha kötü sonuçlara itebilir(Belli bir süreden sonra ani yeme atakları,tıkanırcasına yeme gibi). Eğer karbonhidratı ağzınıza sürmemeye kararlıysanız Ketojenik Diyet tarzı diyetler önerebilirim. İyi günler.

Kardesım bn gecen yaz haziranda 99 kiloydum 179 boy vardı beslenme seklimi deiştirdim ve spora basladım beslenmemde makarna pilav tükettim hic bi sıkıntı olmadı karbonhidrat eger saglıksızsa sorun olur suan 182 79 kıloyum. Hazırana kadar 75 olmal ıstıyorum bmce karboyu kesme

35 40 yasında adamın vucütu var 35 yaşında falan sandım :D karbonhitratı kesersen bu halinin 3 katı daha kötü olur zaten zayıf bir insansın dahada zayıflarsın günde 200 gr karbonhitrat al 110 120 gr cıvarı protein en yararlı bu olur senin için

Hocam karbonhidratı kesmene gerek yok günlük alman gereken kalori miktarını hesapla o kaloriyi alma kilo yapmaz zaten. Düzenli olarak spor salonuna git öyle bir fazlan yok düzelme olur

Karbonhidratı kesmenize gerek yok, makro-mikro hesabı dahilinde kompleks karbonhidrat tüketebilirsiniz. Ben antrenman öncesi karbonhidrat tüketmezsem enerjim olmuyor zaten, verim alamıyorum.

Off günlerde karboyu ne kadara düşebiliriz kg basına yag yakmak için

Karboyu azaltmayın derim karbo en kolay yakılan besin degeri zaten az alımı vucudda kotu etkıler gosterır

Off günlerde karboyu ne kadara düşebiliriz kg basına yag yakmak için

Hedef nedir? Yağ yakımı mı hacim kazanma mı? Ben doğru kaynaklardan aldığım sürece karbonhidratta çok ekstrem düşüşlere gitmiyorum. Herkes farklı önerilerde bulunabiliyor bu konuda. Off günlerde protein alımının %75'i kadar karbonhidrat alımı yeterli bence.

Makarna ve bulguru off gunlerde tuketsenız bıle sıkıntı olucagını dusunmuyorum ama pirinç için aynı seyı soylıyemem

Back
Yukarı