Stronger8
Üye
Her antrenmanında her bölgenin çeşitli guruplarını vurmayı deneyebilirsin. Örneğin ben flat dumbbel bench ile başlayıp kanı göğsüme pompalıyorum. Son araştırmalar flat ile başlandığında incline ile başlayanlara göre daha çok kan pompalıyormuş göğüslerine. Bu yüzden flat ile başlamak daha verimli. Ardından iç kısımlardaki boşluğu doldurmak için pec deck yapıyorum. Sonrasında incline barbell press geçiyorum. Ardından da gerilen kası rahatlatmak için pullover yapıyorum. Fakat pullover'ın sırtı daha çok çalıştırdığı kanısına vardığım için incline cable yapacağım. Bu pazartesi gününün göğüs programı.
Perş tekrar göğüs var. Bu sefer pazartesi dumbell yaptığım için flat barbell press ile başlıyıp iyice ezmek için ardından flat fly yapıyorum. Sonra decline dumbell press yapıp cable iron corss yaparak antrenmanı bitiriyorum. Bu arada yapılarımız aynı sayılır, omuzlar açık ara koşarken göğüsler yatağa uzanıp sigara yakmış pozisyonda
Perş tekrar göğüs var. Bu sefer pazartesi dumbell yaptığım için flat barbell press ile başlıyıp iyice ezmek için ardından flat fly yapıyorum. Sonra decline dumbell press yapıp cable iron corss yaparak antrenmanı bitiriyorum. Bu arada yapılarımız aynı sayılır, omuzlar açık ara koşarken göğüsler yatağa uzanıp sigara yakmış pozisyonda