Karın kasları # Yağ oranı sorunsalı?

Protein demek hayvansal ürünler demek, bitkisel proteinler çok çok az bir yüzde oluşturuyor bu grupta. Evet meyve de protein yok denecek kadar az vardır, şeker demektir. Ama yenmeyeceği anlamına gelmiyor bu, zamanlaması önemli, miktarı önemli, antrenman sonu içilen meyve suyu da sadece insülin arttırarak yağ yakımınızı keser o kadar, yağ kaybedeceğiniz tek aralık ta bu değil.
o zaman sadece meyve suyu baska care yok :)

Ağır antrenman öncesi muz gibi meyveler de tüketilebilir, en azından akşam 10 gibi koca koca meyveler yenmedi mi sorun yok:)

Süt laktoz derken açar mısınız daha :)
Ben yulaf bal süt içerim her sabah da süt zararlı mı yani ? Bulk dönemindeyim şuan
Laktozsuz süt var pınarın ama şeker oranı fazla sindirimi kolay bulkta öneririm tadı mükemmel.Normal light süt dokunmuyorsa sana iç bence çünki laktoz şekeri insulini çok ziplatmaz

Laktozsuz süt var pınarın ama şeker oranı fazla sindirimi kolay bulkta öneririm tadı mükemmel.Normal light süt dokunmuyorsa sana iç bence çünki laktoz şekeri insulini çok ziplatmaz

Gecen bu laktozsuz sutten aldim. Sabaha kadar geğirdim durdum. Sözde sindirimi kolay.heralde bunyeden bunyeye tepki degisiyor.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı