Karın kası ve kol kası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstüne Alınan Herkeze S.a

arkadaşlar ben kol kası ve karın kası çalışıyorum

karın kası olarak 8min abs çalısıyorum tam 10gün oldu

kol kası olarak 1ay oldu

progamım
sabah 7çift dumbell var

ama 3çift kaldırıyorum sonra tekrar 3çift kaldırıyorum ayakta sıkarak 50tane

bide 8 min abs çalışıyorum karın kası olarak
yaşım 14

kilom 52

ve sabah çiğ yumurta içiyorum

beslenmede kahvaltıda ve meyve ve akşam ne varsa yiyiyorum

Nasıl arkadaşlar

bence forumu iyice oku
ayakta sıkarak 50 tane kaldırmak ne demek?
sana tavsiyem iyice oku

yok sen anlamadın yani 7 çift dumbelden 3çift kaldırıyorum her birinden 50tane ve tekrar 50tane çünki diğerleri çok ağar yırtıklar oluşmasından korkuyorum wrestler ben sadece biceps ve karın çalışıyorum

50 kere tekrar yapmak bişe kazandırmaz sana bilgi alacağın yerleri wrestler yazmış

sevgili Blake Kurosoki yapman gereken susman ve dinlemek yani okumak oku iyice forumu oku oku oku ve yeteri kadar okumadan lütfen yazma. yazdığın herşey saçmalık olacak çünkü. iyi sporlar.

sadece biceps ve karın çalışmak doğru bir şey değil. tüm vücudu çalıştıracak programlar yapmalısın. bu sayede bicepsin sadece biceps yaptığın çalışmadan daha da çok gelişecektir. ve tüm vücut dengeli bri gelişim gösterecektir.

set; belirlenmiş tekrar sayısının yapıldığı bir tura denilir. örneğin 10 tane şinav çektin. bu 1 settir. dinlendin 10 şinav daha çektin. bu da 2. set...

sana tavsiye edildiği gibi forumu okumalısın. belki hazır cevaplar daha hoş görünebilir ama bu şekilde bölük pörçük bilgiler elde edersin bu da sana yetmez. ve arama yapmadığın için ceza da yiyebilirsin.

yumurta çiğ iken protein değeri düşüktür. pişirmen lazım ama çok fazla değil. rafadan olsun yeter fazla pişince yağ oranı artıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı