kalp ritimi

selam arkadaslar ben 3 aydır spor yapıorum fakat kalp ritmim genel olarak 170 180 arası spor yaparken bu normalmi yoksa bir sorunun oldugunun belirtisimi ?

selam arkadaslar ben 3 aydır spor yapıorum fakat kalp ritmim genel olarak 170 180 arası spor yaparken bu normalmi yoksa bir sorunun oldugunun belirtisimi ?

Spora başlamadan önce doktor kontrolüne gittiniz mi?

bisiklete 180 ni görüyorum normal spor yaparken arada ölçüyorum 140 150 geneli bunun kaç olması gerekli[DOUBLEPOST=1408970698][/DOUBLEPOST]
Spora başlamadan önce doktor kontrolüne gittiniz mi?
evet doktora gitim hortel takıldı ama bana bir sorun olmadıgını söyledi

benim kalbimde üfürüm vardı 16 yaşındayım şuan en son 10 yaşında baktırmıştım bişey kalmamış sıkıntı yok sporunu yapabilirsin dedi doktor kardiyoloji ve üfürüm kalpten geçerken kan ses çıkıartıyor o yani

Bu nabizi makinami olctu? Eger oyleyse dogru olmayabilir.bircok kosu bandi ve bisiklet yanlis gosterebiliyor.kendin olcebilirsen daha iyi olur.

Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.

170-180 kalp hızı yüksek .Spor yaparken (220-yaş)*60 ile (220-yaş)*80 arasında çıkan rakamlardaki nabız antreman tavsiye edilir.bunun üzerine çıkıyorsan yavaşlamalı veya ağırlığı azaltmalısın.Aynı hareketi yaparken nabzın daha fazla yükseliyorsa yeterince dinlenememişsindir.Psikolojik nedenlerle de vücuduna antrenman ağır gelebilir.3 aydır spor yapıyormusun bu süre için kardiyo çalışıp kalp damar sistemini güçlendirmeliyizdin.Spor salonlarında bunlara dikkat etmeyen bir çok arkadaş var.

Kardiyo yaparken bu nabız normal karşılanır...

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı