iki ayda olcak iş olsaydı hemde supplementsiz forum bir sürü kıvançla dolardı
kıvanç olmak vücutla bitmiyor önceki sayfalarda ne dedim? ondan daha iyisini yapsanızda kimse sizi konuşmaz. kıvancı konuşur.

iki ayda olcak iş olsaydı hemde supplementsiz forum bir sürü kıvançla dolardı
kıvanç olmak vücutla bitmiyor önceki sayfalarda ne dedim? ondan daha iyisini yapsanızda kimse sizi konuşmaz. kıvancı konuşur.![]()
Bu adam her manada çok fazla abartılıyor...Ben geçmişte Almanya'da Düsseldorf kentinte çalışmış biriyim..Birçok kez dünyayı gezdim..Yani kuzey ülkelerine göre Kıvanç ''çok sıradan bir tip'' kaçıyor..Belki yakışıklı bile bulan çıkmaz İsveç'de falan..Ama Türkiye ve Arap ülkelerinde genel standart düşük olduğu için bu türden adamlar kıymete biniyorlar..
Boy olarak falan vücudu iyi Türkiye standartlarına göre..Ama asla çok iyi değil..
Dünya standartlarına göre ise çok sıradan...
Yani Kıvanç benim gözümde ''sıradan bir Alman turist''tir..Hepsi bu..
Ülkemizde ve Arap ülkelerinde sarışın sayısı çok az olduğu ve ''az bulunan kıymete bindiği'' için değer görmektedir..
Hepsi bu..
adamın kendiside saçmalık oynadığı dizilerde saçmalık. Kuzey güney de dk. başı küfür ediyo artis artis hareketler tam sopalık yemin ederim ya.. bide kızlar buna hasta olmuyomu o kızlarda tam sopalık..
YA bi saçma saçma yorumlar yapmayın.Adam aşkı memnuda tüm türkiyeyi aşık etti.Ezelde 8 le ayrı bi karakterle gene herkesi oha dedirtti (ve daha kaç projede)ve kuzey güneyde de rolünün gerektirdiğini en iyi şekilde yaptı.Kaç kişi ona özenip salona başladı haberin yok.Kaç kişi koknuşmalarını ona benzetmeye çalıştı.Kısacası senin sopalık dediğin adam senin hayalini bile kuramayacağın işlere imza attı.Adamın 1 yılda kazandığı parayı belki sen 50 yılda anca kazanırsın))
VE EN ÖNEMLİSİ ADAM DÜNYANIN EN İYİ MANKENİ SEÇİLDİ.Bi arkadaş iyi söylemiş forumun yüzde 98 inde çekememezlik var![]()
neden acaba bız bu kadar sutun ve sut urunlerının ustune gıderken o sutu kesmıs ?
Cevabı:
Karen H.: Tatlıtuğa ilk yasakladığım şey süt ve süt ürünleri oldu. Çünkü bu ürünler bilinenin aksine vücudun su toplamasına neden olur ve hazımsızlık yapar.