Kıvanç Tatlıtuğ fazla abartılmıyor mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YA bi saçma saçma yorumlar yapmayın.Adam aşkı memnuda tüm türkiyeyi aşık etti.Ezelde 8 le ayrı bi karakterle gene herkesi oha dedirtti (ve daha kaç projede)ve kuzey güneyde de rolünün gerektirdiğini en iyi şekilde yaptı.Kaç kişi ona özenip salona başladı haberin yok.Kaç kişi koknuşmalarını ona benzetmeye çalıştı.Kısacası senin sopalık dediğin adam senin hayalini bile kuramayacağın işlere imza attı.Adamın 1 yılda kazandığı parayı belki sen 50 yılda anca kazanırsın :)))

VE EN ÖNEMLİSİ ADAM DÜNYANIN EN İYİ MANKENİ SEÇİLDİ.Bi arkadaş iyi söylemiş forumun yüzde 98 inde çekememezlik var :)

Ya ben bu olayı da anlamıyorum açıkçası. Dünyanın en iyi mankeni kıstası nedir bilmiyorum Tolgahan Sayışman falan da seçilmişti. Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye standartlarından üstte bir adam kabul etmek gerek sarışın mavi gözlü falan diye demiyorum yabancı bi ülkeye gitse de ilgi görür.

Amma abartılıyor mu sorusuna gelirsek KESİNLİKLE EVET. Bu da tamamen medyatiklikten, tanıtımdan vs. kaynaklanan bi olay. İş kesinlikle reklamda malı(mecazi anlamda) ne kadar iyi sunduğunuzda biter. Taylor Lautner en seksi erkek seçildi neden komik değil mi yani şimdi kalk sokağa çık kendisinden yakışıklı bi Dünya erkek vardır hatta forumdan Ayaz en yakın örnek:)

Sean Cassidy, William levy, Nick auger mesela reklam eksikliğinden tanıyanları yok. Hatta ben bile bu forum sayesinde tanıdım:) Yoksa yani şu saydığım 3 adam Dünya üzerinde yakışıklı denecek her erkeğe koyar geçer en basit tabirle:) Brad Pitt bile çok vasat kalır. Ama dediğim gibi reklam da tanıtımda bitiyor olay ürünü iyi bi şekilde sunarsan biz de iyi şekilde yeriz her türlü.

Son düzenleme:
Ya ben bu olayı da anlamıyorum açıkçası. Dünyanın en iyi mankeni kıstası nedir bilmiyorum Tolgahan Sayışman falan da seçilmişti. Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye standartlarından üstte bir adam kabul etmek gerek sarışın mavi gözlü falan diye demiyorum yabancı bi ülkeye gitse de ilgi görür.

Amma abartılıyor mu sorusuna gelirsek KESİNLİKLE EVET. Bu da tamamen medyatiklikten, tanıtımdan vs. kaynaklanan bi olay. İş kesinlikle reklamda malı(mecazi anlamda) ne kadar iyi sunduğunuzda biter. Taylor Lautner en seksi erkek seçildi neden komik değil mi yani şimdi kalk sokağa çık kendisinden yakışıklı bi Dünya erkek vardır hatta forumdan Ayaz en yakın örnek:)

Sean Cassidy, William levy, Nick auger mesela reklam eksikliğinden tanıyanları yok. Hatta ben bile bu forum sayesinde tanıdım:) Yoksa yani şu saydığım 3 adam Dünya üzerinde yakışıklı denecek her erkeğe koyar geçer en basit tabirle:) Brad Pitt bile çok vasat kalır. Ama dediğim gibi reklam da tanıtımda bitiyor olay ürünü iyi bi şekilde sunarsan biz de iyi şekilde yeriz her türlü.

Haklısın reklamın etkisi büyük fakat Brad Pitt bile vasat kalır derken ? Yazdığın 3 adam da çok fit ve kas simetrileri çok iyi tamam da Brad Pitt'e de sallama lütfen :)

Yok sallamıyorum tabi ki Brad Pitt'e de tamamen objektif olarak bir daha bak:) Bu 3 adamın yanında Brad Pitt kıyaslaması pek olmuyor açıkçası, adamlar ağır şekilde aşmış çünkü:) Tek eksikleri reklam. Dünyaca ünlü çok izlenen filmlerde dizilerde sende oyna senin de kaç milyon bayan hayranın olur:) Reklam eksikliğini kastettim yani daha çok.

adam oyuncu bodyci değil..bir oyuncuya göre de gayet iyi neden bodycilerle kıyaslıyorsunuz ki !!

Arastirmadan yorum yapmayalim, herkeste laktoz toleransi dusuk olacka diye birsey yok, yani illa hazimsizlik veya ishal olacak diye birsey yok.

Kivanc iyidir, basarilidir takdir ederim.

Ama su kas olayinda abartmayin gozunu seveyim, yapmis birseyler ole ahim sahimda degil.

Adamın kendi diyetisyeni yazıyo bu yazıyı asıl sen araştırmadan yorum yapma bu bilgiyi arama motoruna kopyala bak kim yazmış ve Kıvanç tatlıtuğ'un neyi ... Lütfen herkes mod kesilmesin...

Adamın kendi diyetisyeni yazıyo bu yazıyı asıl sen araştırmadan yorum yapma bu bilgiyi arama motoruna kopyala bak kim yazmış ve Kıvanç tatlıtuğ'un neyi ... Lütfen herkes mod kesilmesin...

Kimin yazdigi beni ilgilendirmiyor, sut urunleri herkese hazimsizlik yapmaz bu bir gercek, ayrica herkeste odem de yapmaz. Ornek istersen gunde 500 gram peynir yiyen biri olarak ilacsiz ozel odem atmak icin dietsiz ve bitkisel urunsuz cektirdigim fotolara bir gozat derim.

Bu devirde herkes diyetisyen oluyor.

Herkes mod kesilmesine gelince ise ben yorumumu co-mode olarak yazmadim brhmcr olarak yazdim ancak su an uslubun sebebiyle seni Co-mode olarak uyariyorum. Ilk uyarimdir.

Iyi forumlar

bence hakkını yememek lazım çok yakışıklı bi adam. az bi vucut koysa bile güzel durur adamda. hatta hiç çalışmasada tiple götürür biyere kadar :)

Kıvanç'ı bizim ırkın insanı esmer diye abartıyor, orta2'ye kadar benim alt dönemimde okudu, aşk dizilerinde rol yapmıyordu kendini oynuyordu, çok kaslıda değil ama çalışırsa daha iyi yerlere gelebilir. Yüzü bir et erkeği yüzü gibi değil.

Son düzenleme:
Kıvanç mı esmer ?? :D

vücutcu demek yanlış olur ama tam bir manken bence gayet fit herkezin hayalinde olan vücuda sahip...

rocykbalboa katılıyorum sana. yağ oranı düşük bu adamın kolları 35 cm den fazla degildir şuanda gorunen öyle ve her zayıfa fit diyeceksek ohoo

Fit değilde ne diyceksin? bu konu kuzey güney ilk başladığında açıldı ve o zamanki fotoğraflarına gir bak bakalım o vücut zayıfmı yada senin tabirinle fit denmiycek bir vücutmu.

Fit değilde ne diyceksin? bu konu kuzey güney ilk başladığında açıldı ve o zamanki fotoğraflarına gir bak bakalım o vücut zayıfmı yada senin tabirinle fit denmiycek bir vücutmu.

şuanda görünenden bahsediyorum ne yazdığımı okursan daha iyi anlarsın... ben şuandan bahsediyorum 2 sene önceki haline fit dersen hadi o daha kabul edilebilir ama şuanki haliyle arasında çok çokta farkı yok hani 1 ay antrenman yapsa yine ulaşır :) bunu hemen kıskançlık olarak yoran insanlar var biz yıllardır spor yapıyoruz yani foruma yeni üye olmuş herşeyden bi haber onu bunu çekememezlik yapacak insanlar değiliz.

Back
Yukarı