dragox
Üye
YA bi saçma saçma yorumlar yapmayın.Adam aşkı memnuda tüm türkiyeyi aşık etti.Ezelde 8 le ayrı bi karakterle gene herkesi oha dedirtti (ve daha kaç projede)ve kuzey güneyde de rolünün gerektirdiğini en iyi şekilde yaptı.Kaç kişi ona özenip salona başladı haberin yok.Kaç kişi koknuşmalarını ona benzetmeye çalıştı.Kısacası senin sopalık dediğin adam senin hayalini bile kuramayacağın işlere imza attı.Adamın 1 yılda kazandığı parayı belki sen 50 yılda anca kazanırsın))
VE EN ÖNEMLİSİ ADAM DÜNYANIN EN İYİ MANKENİ SEÇİLDİ.Bi arkadaş iyi söylemiş forumun yüzde 98 inde çekememezlik var![]()
Ya ben bu olayı da anlamıyorum açıkçası. Dünyanın en iyi mankeni kıstası nedir bilmiyorum Tolgahan Sayışman falan da seçilmişti. Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye standartlarından üstte bir adam kabul etmek gerek sarışın mavi gözlü falan diye demiyorum yabancı bi ülkeye gitse de ilgi görür.
Amma abartılıyor mu sorusuna gelirsek KESİNLİKLE EVET. Bu da tamamen medyatiklikten, tanıtımdan vs. kaynaklanan bi olay. İş kesinlikle reklamda malı(mecazi anlamda) ne kadar iyi sunduğunuzda biter. Taylor Lautner en seksi erkek seçildi neden komik değil mi yani şimdi kalk sokağa çık kendisinden yakışıklı bi Dünya erkek vardır hatta forumdan Ayaz en yakın örnek

Sean Cassidy, William levy, Nick auger mesela reklam eksikliğinden tanıyanları yok. Hatta ben bile bu forum sayesinde tanıdım

Son düzenleme: