Kıvanç Tatlıtuğ fazla abartılmıyor mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birinci madde senin fikrin olmaktan öteye gitmiyor. Çok büyük oyunculara saygısızlık ediyorsun.

fena bi yorum olmuş gerçekten arkadaşın ki :D çok fanatikçe bi yorum yapmış,saygı duymak gerek yinede
sinirlenmek dışında hiçbi rolü iyi yapamıyor aslında,tek taraflı bi rol stili var
ayrıca en iyi dizi buysa vay türk dizilerinin haline demek lazım,senaryo oyunculuk bakımından hatta olayların akışı bakımından son derece vasat bir dizi bana göre

İyiki Birşey Dedim Ha, :D neler yazmıssınız, herkezin kendi fikri saygı duymak gerekli, bizim ülkemizde, iyiler geride kalır, cincozlar, ileriye koyarlar, bu her meslek alanında geçerli, malum canım türkiyem,

Biz halen herşeyde olduğu gibi, dünyadan 20 yıl geride takip ediyoruz, herşeyi, buda kimden kaynaklandığı aşikar söylenecek bireşy yok,birde lüzümsüz birinimi tartışıcam:) selametle ;) ahali

Son düzenleme:
Beyler Kıvancın vücut gibi bi vücudu korumak için hala daha salonlara gitmeye gerek var mı ? Yoksa evde beslenmeye dikkat ederek egzersiz yaparak koruyabilirmiyiz ? Ayrıca merak ettiğim böyle bi vücut yapmak veya korumak için fast food ya da iskerder tarzı yemekleri tamamen hayatımdan çıkarmak zorundamıyım ? Zaten ayda en fazla bi defa iskender yerim.5-6 defada tantuni yerim.Tamamen çıkartmalımıyım ? Yoksa ayda bir defaya mahsus,makul seviyede olabilir mi ?

İskender sağlıklı bir yemek zaten. Ben haftada bir tüketiyorum.

Kıvanç Tatlıtuğ o vücudu korumak için para alıyor.

Beslenmen düzenli olucak ve fitness tarzı idmanlarla koruyabilirsin vücudunu.

Dizi başındaki hali yok şuanda çok zayıfladı. Ama rolün oyuncuymuş adam

abartılan aslında dizi ilk bölümünden beri takip ediyorum ara sıra öyle etkileyici bir senaryo yok oyunculuk desen abartıldığı kadar oscarlık bir performans yok medyanın abartmasıyla bir yerlere gelmiş zaten bizim liseli üniversiteli gençler için iyi oyuncu sürekli bağırma kabadayılıkda oldumu tamamdır zaten dünyanın en iyi oyuncususundur bir ara tekrar yok falan yazarlardı sonra haftada 2-3 kez aynı bölümü vermek zorunda kaldılar birde dövüş sahneleri medya tarafından abartılmış öyle kötüydüki dövüş sahneleri insanı hiç gaza getirmiyordu ayrıca gençler kuzey gibi davranmaya başladılar bunlar hoş şeyler değil kendiniz gibi olun taklitler aslını yaşatır kendi imajınızı kendiniz oluşturun

Son düzenleme:
Bu adam her manada çok fazla abartılıyor...Ben geçmişte Almanya'da Düsseldorf kentinte çalışmış biriyim..Birçok kez dünyayı gezdim..Yani kuzey ülkelerine göre Kıvanç ''çok sıradan bir tip'' kaçıyor..Belki yakışıklı bile bulan çıkmaz İsveç'de falan..Ama Türkiye ve Arap ülkelerinde genel standart düşük olduğu için bu türden adamlar kıymete biniyorlar..

Boy olarak falan vücudu iyi Türkiye standartlarına göre..Ama asla çok iyi değil..

Dünya standartlarına göre ise çok sıradan...

Yani Kıvanç benim gözümde ''sıradan bir Alman turist''tir..Hepsi bu..

Ülkemizde ve Arap ülkelerinde sarışın sayısı çok az olduğu ve ''az bulunan kıymete bindiği'' için değer görmektedir..

Hepsi bu..

Evet arkadaşlar yeni bir "Kıvanç Tatlıtuğ" vakasıyla karşı karşıyayız. Bu sefer kahramanımız "Mesut Özil" abartan biz Türkler değil Almanlar

Almanya Mesut'un bu halini konuşuyor
İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil'in Fransa ile oynana milli maçın ardından verdiği görüntü Almanları etkiledi...

almanya-mesut-un-bu-halini-konusuyor-2056261.Jpeg

La Liga'da Real Madrid forması giyen Mesut Özil'in, Almanya Milli Takımı ile Fransa'yla oynadıkları maçın ardından verdiği görüntü, Alman medyasına haber oldu.

Sporx'in haberine göre, Bild'de yer alan haberde, Mesut'un vücudundaki gelişmeye dikkat çekilirken "Kas Adam Mesut; Mesut Özil'in süper vücudunu sizlere sunuyoruz" denildi.

Mesut'un forma değişiminin ardından verdiği görüntüyü değerlendiren Almanlar, yağ oranının düşüklüğünedikkat çekerek, kendisini çok geliştirdiğini vurguladılar. Mesut Özil de daha önce yaptığı açıklamalarda vücut geliştirme çalışmaları yaptığını ifade etmişti.

Bu adam her manada çok fazla abartılıyor...Ben geçmişte Almanya'da Düsseldorf kentinte çalışmış biriyim..Birçok kez dünyayı gezdim..Yani kuzey ülkelerine göre Kıvanç ''çok sıradan bir tip'' kaçıyor..Belki yakışıklı bile bulan çıkmaz İsveç'de falan..Ama Türkiye ve Arap ülkelerinde genel standart düşük olduğu için bu türden adamlar kıymete biniyorlar..

Boy olarak falan vücudu iyi Türkiye standartlarına göre..Ama asla çok iyi değil..

Ülkemizde ve Arap ülkelerinde sarışın sayısı çok az olduğu ve ''az bulunan kıymete bindiği'' için değer görmektedir..

Hepsi bu..

Ne yaptın ya Kıvanç'da yakışıklı değilse biz keselim kelleyi :)

Hepsi bu..

Hocam o zaman senin hesap Burak Özçivit gibi esmerlerde Arap ülkeleri ve Türkiye hariç tüm dünyada çok yakışıklı olarak geçer duh

Ne yaptın ya Kıvanç'da yakışıklı değilse biz keselim kelleyi :)

Ben ''yakışıklı değil'' demiyorumki..Yakışıklı olmasa mankenlik yapmazdı,dizilerde oynamazdı..Elbette belli bir kalibresi var adamın..

Ama olduğundan çok fazla abartılıyor..Yani tamam Türkiye şartlarında yakışıklı biri..Ama Avrupa ve Rusya'ya göre sıradan bir tip..

Avrupa'ya gittiysen ne demek istediğimi anlarsın..Gitmediysen eğer birgün Antalya yada Sultanahmet gibi mekanlara gidersen çevrene dikkat et bir zahmet..

Öyle adamlar göreceksinki ''Kıvanç da neymiş'' diyeceksin..

Arkadaşım İsveçli bir turist gurubuna rehberlik yapıyordu da oradan biliyorum..İnsanı komplekse sokuyorlar resmen..

Hocam o zaman senin hesap Burak Özçivit gibi esmerlerde Arap ülkeleri ve Türkiye hariç tüm dünyada çok yakışıklı olarak geçer duh

Burak Özçivit daha farklı bir tip..Daha erkeksi hatlara sahip..Eğer Burak Özçivit'i Kıvanç kadar pazarlasaydı birileri,en az O'nun kadar iş yapardı..Buna emin olabilirsin..Hatta Avrupa'da da çekici bulunabilirdi..Değişik bir tipi var çünkü..

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar yeni bir "Kıvanç Tatlıtuğ" vakasıyla karşı karşıyayız. Bu sefer kahramanımız "Mesut Özil" abartan biz Türkler değil Almanlar

Almanya Mesut'un bu halini konuşuyor
İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil'in Fransa ile oynana milli maçın ardından verdiği görüntü Almanları etkiledi...

almanya-mesut-un-bu-halini-konusuyor-2056261.Jpeg

La Liga'da Real Madrid forması giyen Mesut Özil'in, Almanya Milli Takımı ile Fransa'yla oynadıkları maçın ardından verdiği görüntü, Alman medyasına haber oldu.

Sporx'in haberine göre, Bild'de yer alan haberde, Mesut'un vücudundaki gelişmeye dikkat çekilirken "Kas Adam Mesut; Mesut Özil'in süper vücudunu sizlere sunuyoruz" denildi.

Mesut'un forma değişiminin ardından verdiği görüntüyü değerlendiren Almanlar, yağ oranının düşüklüğünedikkat çekerek, kendisini çok geliştirdiğini vurguladılar. Mesut Özil de daha önce yaptığı açıklamalarda vücut geliştirme çalışmaları yaptığını ifade etmişti.
Kıvanç ın vücudu Mesut un yanında kas yığını kalır. Mesut u harbi abartmışlar :S

Ben ''yakışıklı değil'' demiyorumki..Yakışıklı olmasa mankenlik yapmazdı,dizilerde oynamazdı..Elbette belli bir kalibresi var adamın..

Ama olduğundan çok fazla abartılıyor..Yani tamam Türkiye şartlarında yakışıklı biri..Ama Avrupa ve Rusya'ya göre sıradan bir tip..

Avrupa'ya gittiysen ne demek istediğimi anlarsın..Gitmediysen eğer birgün Antalya yada Sultanahmet gibi mekanlara gidersen çevrene dikkat et bir zahmet..

Öyle adamlar göreceksinki ''Kıvanç da neymiş'' diyeceksin..

Arkadaşım İsveçli bir turist gurubuna rehberlik yapıyordu da oradan biliyorum..İnsanı komplekse sokuyorlar resmen..

Bu mantıkla bakarsan Brad Pitt'de Rusya'ya gitse sıradan biri değilmi ? :) Best model'i her sene İsveç'lilerin kazanması lazım. 1. si adam gerçekten yakısıklı 2. si buda tescilli gelip bi tarafımızı yırtsak kıvanç aslında sıradan biri diye ne kadar mantıklı ne kadar inandırıcı olur.

Bu mantıkla bakarsan Brad Pitt'de Rusya'ya gitse sıradan biri değilmi ? :) Best model'i her sene İsveç'lilerin kazanması lazım. 1. si adam gerçekten yakısıklı 2. si buda tescilli gelip bi tarafımızı yırtsak kıvanç aslında sıradan biri diye ne kadar mantıklı ne kadar inandırıcı olur.

Ben adama ''yakışıklı değil'' demiyorumki...Okuduğunu anlama problemin mi var senin ?

Bak ne yazmışım üstte ?? Dikkatlice oku ve sonra da bir zahmet anla..

Brad Pitt ile Kıvanç'ı hiç kıyaslama..Komik olur..

Brad Pitt esmer de olsa gene dünya çapınca yakışıklı biri olurdu..

Brad Pitt'i dünya çapında yakışıklı kılan şey sarışın olması değil çünkü..

Adam yüz hatları,yüz yapısı,saçları vb ile özellikleri ile estetik bir harika..

Amerikalı olduğu için söylemiyorum..Adam gerçekten öyle..

Tom Cruise'un da yüzü çok yakışıklıdır mesela..Hatta Tom Cruise meşhur olduktan sonra dünyada ''yakışıklılık anlayışı'' değişmiştir..

Ama Kıvanç sadece Türkiye ve Arap ülkelerinde iş yapar..Nedeni hem sarışın olması hemde müslüman olmasıdır..Bu ülkelerde orjinal sarışın oranı normal popülasyona göre çok az çünkü..

Aynı adam Rusya,Kuzey ülkelerinde vs iş yapamaz..Çünkü oranın en standart tipi bile Kıvanç gibi yani..

Doğal yollarla bu vücuda girmek için kaç ay vermek lazım diye bi araştırayım dedim.(Omuz 108,bel 88 kol 33 boy 183 kilo 75 yaş 17) 2 ay diyen var yav.Yav adam 6 ayda yapmış ki kimlerle çalışmış,biri bi açıklasın bana şunu.Bu arada 2 haftadır body yapıyorum.Yani bilgim sıfır.

Back
Yukarı