B
brhmcr
Guest
Creatine idman sonrasi mantikli, sabah whey ile supradyn de ayni sekilde, ac karnina hersey daha iyi sindiriliyor ancak iste midenin bos olmasi mideye zarar verebiliyor dikkatli olmak lazim.
Bunları nasıl takip ediyorsune Mehmet , takip etmek bile başlı başına bir iş. Çalışan ve zamanını dışarda harcayan bir insan için oldukça zor ben antreman için anca zaman bulabiliyorum![]()
Mehmet merhaba ; ben yaklasık 6 aydır yapıyorum bu spor u 14 g verdim 95 kg den 81 kg ındım 5 aydır duzenlı hergun antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek whey izole + 5 gr glumatıne alıyorum beslenmem cok ıyı yagsız ve proteın ve karbo ağırlılı (orta duzey cok abartmıyorum carboyu ) . ancak daha agır kılolar ıcın ıcın Assault , vapor ve halo bırde bsn Amıno X ılave etmek ıstıyorum , sizinde Assault yanında Recon ,Bullet ve amino x aldıgınızı gordum , ancak bu uc urunude artık kullanmıyorsunuz benım vapor ve halo kullanmama ne dıyorsunuz ayrıca recon ve bullet nasıldır onerırımısınız hangisi ıkılıyı kullanayım . Selamlar
Onur
10 gram creatine cok degil mi?
Zaten C4 un icinde de Creatine Nitrate 1000mg var.
Bence 5 gram yeterli idman sonrasi.
Glutamine de zaten bagisiklik icin aliyorsak 5 gram cok bile yatmadan önce.
Parana yazik...