Küçük kas grupları 2 kez büyük kas grupları 1 kez çalıştırmak.

Arkadaşlar araştırmalarıma dayanaraktan küçük kas grupları haftada 2 kez büyük kas grupları ise 1 er kez çalıştırmakta sakınca yok diye biliyorum.Bende Fark ettim pazu arkakol ve omuzda dinlenme süresi kısa kolay yenileniyor 1 haftada 1 kez yetmiyor 2 keze çıkarıcam sizce artıları ve eksileri neler olur.
Program şu şekilde olucak
Pazartesi; Göğüs-Pazu
Salı;Omuz-karın
Çarşamba;Sırt,arkakol
Perşembe;Dinlenme
Cuma;Bacak-pazu
Cumartesi;Omuz,arkakol
Pazar;Dinlenme NOT;Pazartesi yaptığım pazu hareketlerini cuma günü yaptığım pazu hareketleri farkılıdır aynı hareketleri yapmıyorum o 2 günde arka kol ve omuz içinde geçerli.

Evet kucuk kas gruplari iyi beslenme ve iyi dinlenmeyle haftada 2 kere calistirilabilir ama bu her kücük kas grubunu 2 kere calistirabilecetgin anlamina gelmez bir tanesini seçeceksin

Gogus biceps
Bacak
Off
Omuz biceps
Off
Sirt triceps
Off

Şeklinde bicepsi 2 kere calistirabilirsin favori programim budur. Benim bu ara omuzlarım zayif ona yükleniyorum buda olabilir mesela

Gogus omuz
Bacak biceps
Off
Omuz triceps
Off
Sirt biceps
Off

Bunu yapiyorum 1 haftadid bicepsten verim alamadim ama amacim biceps degil omuz zaten o yüzden pek umursamiyorum bicepslerim zaten iyi. Bacak gunu 3 biceps hareketi 3 er setten giriyoorum. Sirt gunu 2 hareket 3 setten yapiyorum bicepsi. Omuzu gogus gunu 4 hareket yapiyorum 2 hareket 3 set digerleri 2 set. Normal omuz günü 5 hareket 4 er setten. Gogus gununde omuza fazla yüklenme sırt günüde bicepse.[DOUBLEPOST=1398369551][/DOUBLEPOST]Geniş Omuzlara Kavuşun

Oku bu makaleyi. Omuzlar overtraining olmaya cok musaittir gogus gunu de sirt gunu de ćalısır omuzlar. Iyi dinlendirmen lazim omuz calistigin gunler öncesi ve sonrasi gunlerde üst vucud calişma.

Son düzenleme:
Evet kucuk kas gruplari iyi beslenme ve iyi dinlenmeyle haftada 2 kere calistirilabilir ama bu her kücük kas grubunu 2 kere calistirabilecetgin anlamina gelmez bir tanesini seçeceksin

Gogus biceps
Bacak
Off
Omuz biceps
Off
Sirt triceps
Off

Şeklinde bicepsi 2 kere calistirabilirsin favori programim budur. Benim bu ara omuzlarım zayif ona yükleniyorum buda olabilir mesela

Gogus omuz
Bacak biceps
Off
Omuz triceps
Off
Sirt biceps
Off

Bunu yapiyorum 1 haftadid bicepsten verim alamadim ama amacim biceps degil omuz zaten o yüzden pek umursamiyorum bicepslerim zaten iyi. Bacak gunu 3 biceps hareketi 3 er setten giriyoorum. Sirt gunu 2 hareket 3 setten yapiyorum bicepsi. Omuzu gogus gunu 4 hareket yapiyorum 2 hareket 3 set digerleri 2 set. Normal omuz günü 5 hareket 4 er setten. Gogus gununde omuza fazla yüklenme sırt günüde bicepse.[DOUBLEPOST=1398369551][/DOUBLEPOST]Geniş Omuzlara Kavuşun

Oku bu makaleyi. Omuzlar overtraining olmaya cok musaittir gogus gunu de sirt gunu de ćalısır omuzlar. Iyi dinlendirmen lazim omuz calistigin gunler öncesi ve sonrasi gunlerde üst vucud calişma.
Zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim,dediğini anladım ona göre 3 bölgeden en zayıfını haftada 2kez yapıcam .

Haftada 2 kere çalıştırsam ne gibi sorunlar ortaya çıkar 3 bölgeyide haftada 2 kere çalıştırmak istiyorum daha iyi olacağını düşünyorum gelişim açısından, bilgili kişilerlerden yorum beklıyorum.

Pazartesi; Göğüs-Pazu
Salı;Omuz-karın-calf
Çarşamba;Sırt,arkakol
Perşembe;Dinlenme
Cuma;Bacak-pazu
Cumartesi;Omuz,arkakol
Pazar;Dinlenme
Bu yazdığın sistemde çalışırsan iki omuz arasında 3, iki biceps arasında 3, iki arka kol arasında 3 gün var. Düzgün beslenirsen sorun olmaz.

Pazartesi; bacak-omuz
Salı;sırt-trapez-pazu
Çarşamba;göğüs,arkakol
Perşembe;Dinlenme
Cuma;omuz-mide-calf
Cumartesi;pazu,arkakol
Pazar;Dinlenme
Şeklinde de yapabilirsin. Sana kalmış. Ama dediğim gibi; düzgün beslenmen ve en az 8 saat uyku uyuman gerek.

Back
Yukarı