A Kan grubu benimdefinasyonda değilim hacim yapıyorum
Yapılan araştırmaya göre A kan grubuna sahip bireyler 0 kadar kırmızı eti tolere edemezler. Bazı vücutçular da kan grubuna göre besleniyor zaten.
Bunu bende duymuştum bu aralar. 0 grubunda protein fazla alınabilir yaģ yapmaz demişti birisi B grubundada karbonhidratlar . Bunu nerden duydun bir kaynak varmı ?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23697707No evidence currently exists to validate the purported health benefits of blood type diets. To validate these claims, studies are required that compare the health outcomes between participants adhering to a particular blood type diet (experimental group) and participants continuing a standard diet (control group) within a particular blood type population.
Kan grubu diyetiyle ilgili herhangi bir bilimsel çalışma yok.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23697707
Kan grubuyla ilgili bilimsel kaynak yok; ama bu konuda saygı duyulacak kişilerin kitapları açıklamaları var, ayrıca mistik doğu felsefesinde de geçen bir olgu. Felsefe klüplerinde ideal beslenme, yaratılışa uygun beslenme diye ufak kitaplar basılmış bizzat kendim gittiğimde gördüm. Kan grubuna göre beslenmeyi aptalca bulan da var, gerekli olduğunu savunan da. Bu kurala uyan vücut geliştirmeciler de mevcut. Kısacası tartışmaya çok açık bir konu; isteyen uyar isteyen uymaz. Fakat ben kilo verme aşamasında montignac ile birleştirilen kan grubu diyetinin çok hızlı sonuçlar verdiğini bizzat deneyip gördüm. Hacim alma gibi bir durumu henüz yaşamadığım için sonucu nolur bilmiyorum fakat yakın zamanda deneyip foruma da beslenme programımı koyarım.
Kan grubuna gore beslenmede baskin kan grubumuzu mu baz alacagiz, sonucta genetik olarak farklilikta gostermekte kan gruplari. A0 var AA var bunun bir farki varmidir beslenmede sizce?
Beacon Hills'den gönderildi.
A0 veya AA'dan kastın anne A baba 0 veya ikisi de A grubu şeklinde olmasından mı bahsediyorsun ve senin de A grubu olduğunu varsayıyorum?
Cekinik olan kisimdan bahsettim,genetikte fark yaratiyor diye dusunuyorum kucuk farklar bile. Yanlis anlasilmasin amacim kafa karistirmak degil de hic rastladinizmi bu konuda bilgiye diye sordum.
Beacon Hills'den gönderildi.