Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
İlk mesajinizda yazmissiniz 42 diyeMerhaba arkadaslar..
Ekim 2010 dan beri bu sporun içindeyim. Her yaz 2-3 ay ara veriyorum yani yaklasık olarak 23 24 ay oluyor sanırım.
Kendimden bahsedeyim daha öncede konu açtığım için az cok bilen vardır.
Yaşım 21 Kilo : Başlangıc : 63 kg Boy : 1.80
Şuan : Bulk zamanı 86 / Diyet 80 kg
Şuan 1 ay oldu diyete başlayalı fotoğraflarım güncel diyet zamanından bulk zamanımın resminide ilerleyen zamanda arşivden bulup eklerim.
Kol ölçüm Sıcak : Sağ 42 Sol 41 Soğuk : 41 / 40
Omuz ölçüm : 131 cm
Bacak : 59-60 cm
Diğer bölgelerimin ölçüsünü almadım simdilik bu kadar umarım yardımcı olurum ve güzel yapıcı eleştiriler alırım teşekkür ederim.
İlk mesajinizda yazmissiniz 42 diye![]()
Ayrintiya takilmak icin belirtmedim, arkadasimiz yazmadim demis o sebeple yoksa ben birseyle itham etmiyorum, lutfen yanlis anlasilmasinsıcak ölcüm almış dıkkatını cekerım benım soguk 41.5 sıcak 43.5 bıle geldıgı oluyo arka kol calısınca hacım cok cıkabılıyo bazen ondan bu kadar ayrıntıya takılmaya gerek yok .
ATICI teşekkür ederim güzel yorumun için. Inan hatirlayamiyorum ama tahminim kolum 28 omuz ölçüm 116 falan olabilir yapi olarak omzum genisti.
F35 evet olarak trapezler alcak ve uzun arka kismi daha gelismis. Teşekkürler
Tekrardan merhaba. Hayır ilk koyduğum fotoğraf 2. yılıma ait o göbekli resmim 86 kg yim. Sürecim şöyle oldu 7 8 ayda 80 kg ye ulastığımda göbek oluşmadı ama bi sulu görüntü vardı tabi iriydim fotoğrafta gördügün gibi göbeğim vardı ama dikkat cekecek kadar yoktu yani düzdü diyebilirim. 2 yıl boyunca bulk gittim sadece yazın biraz diet yaptım ama fazla değil. Dieti ilk defa bu yıl yaptım tam anlamıyla. Bulk dönemim şöyle geçti ben çok kalori sayımına girmedim işin aslı sadece yediklerim gün sonunda beni tatmin ettiyse o günü güzel geçirmişim demektir. Her 3 saate bir karbonhidratlı besinler tükettim özellikle aksam vakitleri 2.5 saate indirdigim oldu öğün aralarını. Yeri geldi 5 öğün yeri geldi 8 öğün yedim.Ama aşırı yağlanmamamı , bulk döneminde hiç tuz ve şeker kullanmayışıma borçluyum. Protein olarakda her zaman en dikkat ettigim öğünlerim sabah uyanınca antreman sonrası ve yatmadan önce. Umarım yardımcı olmuşumdur.Anladım pekala. Cem tecrübelerinden daha fazla yararlanmak istiyorum senin içinde sakıncası yoksaSpora başladıktan 7 ay sonra 80 kiloya ulaşmışsın. Nasıl bir yağlanma oldu, göbek çıkmıştır diye tahmin ediyorum? İlk fotoğraflarında Bulk dönemindeyken bir fotoğraf diye atmışsın o halin mi 7.ay? Ne kadar süre 80 kiloda kaldın tekrar define oldun mu olduysan ne kadar süre? Bu dönemde günlük yediğin yemeğin miktarını karbonhidrat protein değerini nasıl ayarladın nelere dikkat ettin?
Bunları sana neden soruyorum dersen acelecilikten değil yanlış anlaşılmasın. Tip 1 Diyabetim(İnsülin kullanılan), bu hastlalıkta yağ yakımı kan şekerinin yükselmesiyle oluyor, eğer vucutta insülin olmazsa organlarda tahribata yol açıyor. Ne kadar yağlanmam gerekeceğini öğrenmem sağlığım açısından faydalı olacak, yani vereceğin bilgiler hayati önem taşıyor cevaplarsan minnettar kalırımSaygılar.